Vrei un angajator absolut corect şi avantajos? Lucrează la Lucky Studio!

10
1517
lucky studio

Sinceră să fiu, înainte să mă angajez la Lucky Studio, nu ştiam ce înseamnă un adevărat angajator, corect şi care să mă preţuiască. Credeam  că este normal să fiu pusă să muncesc cu orele pentru câţiva lei, dar nu era. Mai ales că sunt femeie.

Este amuzant că am realizat asta abia la Lucky Studio, că sunt femeie şi merit să fiu răsfăţată, nu exploatată. Dar mă bucur că am realizat cândva şi nu a fost prea târziu, pentru că acum cu ajutorul celor de la Lucky Studio încă pot să evoluez.

Iar evoluţia mea este foarte frumoasă în acest studio de videochat din Iaşi, atât de frumoasă încât nu m-aş fi aşteptat. Dacă înainte trebuia să îmi fac un plan şi să muncesc luni întregi pentru mai mulţi bani, la Lucky Studio îi câştig zilnic.

Lucky Studio este singurul studio care oferă toți banii zilnic

lucky studio

Adevărul este că am aflat de acest concept al sistemului de plată abia la Lucky Studio Iaşi. Auzisem că se fac angajări în videochat şi că fetele câştigă cam între 300 şi 800 de lei zilnic şi mi-a stârnit interesul.

La urma urmei, de ce să nu fi câştigat zilnic cât câştigam înainte într-o lună? Mie mi se pare foarte rentabil, mai ales că nu fac decât să stau pe internet şi să socializez pentru acei bani la Lucky Studio.

Lucrând aici şi cunoscând lumea videochatului mai mult, am auzit de la unele fete ca multe studiouri de videochat din ţară încearcă să imite Lucky Studio. De exemplu, eu primesc zilnic 340 de lei la Lucky Studio, după doar 3 luni muncite aici.

La început, în prima lună, câştigam undeva la 240 de lei, dar după cum am spus, am evoluat. Ideea este că eu îmi primesc toţi banii, în vreme ce alte studiouri oferă fetelor un fel de avans, care li se retrage din câştigurile viitoare. Deci ele pierd o grămadă de bani.

Lucky Studio Iaşi îți demonstrează că este corect şi legal

lucky studio

 

Văzând cum alte fete se plâng de alte studiouri şi de tratamentele pe care le au acolo, mă simţeam foarte norocoasă că mă aflu la Lucky Studio Iaşi. Până să fiu aici, şi eu aveam multe plângeri cu privire la angajatori.

Dar Lucky Studio a fost mereu corect cu mine. Mi-a oferit un contract de angajare în videochat legal, de pe urma căruia beneficiez în fiecare zi de servicii de calitate. Iar banii mi-i primesc aşa cum mi s-a promis, la fiecare sfârşit de tură, până la ultimul leuţ.

Dacă astăzi câştig 345 de lei, de exemplu, primesc toţi banii. Şi sunt tratată cu absolut respect la studio, lucrând doar printre femei. Asta înseamnă un angajator adevărat pentru mine.

10 COMENTARII

    • Ai fi surprinsă să afli cât de corecţi sunt oamenii cu mine la Lucky Studio. Şi eu am fost la fel de uimită să văd că nu au interese ascunse cu mine 😀

    • Sunt foarte entuziasmată pentru că, în sfârşit, am găsit un angajator aşa cum trebuie şi vorbesc serios. N-am mai fost aşa mulţumită că până acum. 

    • Şi mie mi se părea greu. Dar Lucky Studio dispune de aceste sume de bani, îmi calculează câştigul şi la sfârşit primesc banii :d Simplu :d

  1. Fată, nu ştiu ce să zic. Şi eu am lucrat la un studio şi e cum ai spus tu. Dacă voiam banii zilnic, trebuia să îi cer în avans şi mi se tăia din următorii bani. Plus de asta, îi primeam târziu, nu la sfârşitul turei. Trebuia să mă duc acasă şi să revin după ei apoi :-s

  2. Tocmai ce spuneam şi eu mai sus. Sfatul meu e să încerci la Lucky Studio. La urma urmei, nu ai ce pierde. O să câştigi, ai să vezi 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.