Videochatul poate fi un job extraordinar

0
1205
lucky studio

Locul de muncă este fără doar şi poate ca o carte de vizită pentru ceea ce eşti şi ce imagine îţi faci în ochii celor din jur. Aşa că nu mică a fost surpriza să aud că din momentul în care am spus că lucrez la Lucky Studio, oamenii din jur au făcut ochi mari şi ciudaţi. Unii se miră, alţii se întreabă de ce. Lasă-mă să îţi spun eu: Lucky Studio este un studio de videochat, însă nu un loc oarecare. Este acel loc unde munceşti cu drag şi de care eşti mândră.

De ce am ales eu Lucky Studio

În primul rând, la Lucky Studio mi-am găsit acel loc numit cu adevărat echipă de fete. E un loc în care mă simt bine, vin la muncă cu zâmbetul pe buze şi pentru mine contează enorm asta. Dacă tu nu ai o stare bună, cum să mai munceşti cu spor?

Şi nu voi fi ipocrită să spun că banii sunt pe ultimul loc pentru că nu este deloc aşa. Ba chiar îndrăznesc să spun că munca la Lucky Studio este un progres pentru mine. Dacă în trecut munceam chiar şi ore suplimentare, doar doar pentru a câştiga ceva mai mult, acum, în timpul orelor de muncă strâng atât de mult încât să îmi permit o viaţă bună, fără griji. Ţine cont că sunt şi o mofturoasă, sunt tânără şi râvnesc la tot soiul de lucruri, bijuterii în mod special. 😉

Mai mult decât atât, am ales Lucky Studio însă şi ei m-au ales pe mine. A fost o chestiune de avantaje pentru ambele părţi, care acum mă bucură enorm. Am parte de o lejeritate în multe dintre aspectele pe care nici nu credeam că aş putea să le decid eu. Spre exemplu, pot să îmi aleg atât zilele de muncă în videochat cât şi timpul exact, care tură îmi convine mai bine. În acest mod nu mă simt presată de timp să ajung la muncă şi mai am timp şi pentru alte lucruri pe care le am de făcut în fiecare zi.

Lucky Studio este, în ciuda aparenţelor (cel puţin în privinţa unora), un loc de muncă grozav, care îmi oferă mari beneficii. Nu degeaba am ales această cale. Pentru că îmi oferă tot ce e mai bun în videochatul din Iași!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.