Videochat în Iași: cum poți fi frumoasă în fiecare zi fără să cheltui bani

0
1556
Lucky Studio

 

 

       Visul oricărei femei este de a fi frumoasă în permanenţă, dar să nu se streseze prea mult făcând asta. Dacă se poate, să avem persoane care să se ocupe de frumuseţea noastră şi noi doar să ne bucurăm de asta. Nimic nu ar fi mai perfect decât asta, nu? Pentru mine, este totuşi un lucru mai perfect de atât. De fapt, nu există termen de comparaţie între aceste două lucruri. Lucky Studio este perfecţiunea în sine pentru mine.

Din simplul motiv că ajung în acest loc şi sunt aranjată zilnic simt că am ajuns în rai. De fiecare dată când ajung la Lucky Studio mă simt ca o vedetă. Cele mai profesioniste make-up artiste se ocupă zilnic de aspectul meu fizic. Sunt machiată, aranjată, coafată iar pentru asta nu plătesc nimic. Din contră, datorită acestor tratamente mai obţin şi câte 390 de lei zilnic. Mă întreb dacă pot fi mai fericită decât sunt în momentul de faţă.

Cum am ajuns să beneficiez de tratamente care costă peste 20.280 de lei

Orice femeie pasionată de frumuseţe şi lux poate să aibă ceea ce am eu la Lucky Studio. Tot ce a trebuit eu să fac pentru a mi se garanta toate aceste şedinţe de înfrumuseţare zilnice a fost să semnez un contract. Acest contract legal în domeniul videochatului mi-a adus câştigurile vieţii mele.

Am semnat un contract pe o durată de 2 ani cu Lucky Studio. Pentru acest lucru, am primit bonus de angajare 6.250 lei şi s-au investit 20.280 în frumuseţea mea. Exact, în frumuseţea mea. În loc să mai cheltui mii de lei pe şedinţe de înfrumuseţare la saloane, Lucky Studio mi-a garantat asta ca o mulţumire că am semnat contractul.

Zi de zi, înainte de a intra în camera de logare, o echipă de profesioniste se ocupă de aspectul meu. De la machiaj, până la coafuri, manichiuri şi pedichiuri, eu arătam ca o adevărată vedetă. Aranjată cât mai natural şi mai frumos, eu am reuşit să câştig zilnic peste 300 de lei.

Surprizele continuă! Iar beneficiile sunt tot mai avantajoase

Nu numai că mă simţeam ca o zeiţă a frumuseţii zilnic, dar mă mai bucuram şi de alte beneficii. Chiar dacă aceste şedinţe erau menite să-mi aducă mai multe câştiguri în videochat, eu puteam să mă folosesc de machiaj şi după muncă. De exemplu, dacă ieşeam cu prietenele mele în club sau printr-un local, eram deja aranjată. Iar toate privirile erau aţintite mereu spre mine! Este minunat să am atenţia şi aprecierea tuturor celor din jur.

Este surprinzător să am parte de toate aceste lucruri, când tot ce fac eu este să mă distrez. La Lucky Studio nu mai sunt stresată şi îngrijorată din niciun motiv. De fiecare dată când intru în camera mea, îmi las toate gândurile deoparte. Am parte de 8 ore cu admiratorii mei online care sunt gentili şi au grijă să mă răsfeţe prin cadouri şi bani.

Datorită lor şi profesionalismului studioului, sunt beneficiara unui salariu de peste 7.600 lei lunar şi a unor bonusuri săptămânale care depăşesc uşor 300 de lei. Mai mult de atât, este o plăcere să mă aflu în studio printre femei înţelegătoare şi prietenoase. N-am crezut că o să spun vreodată asta, dar am o viaţă perfectă la Lucky Studio.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.