Un nou proiect, la Lucky Studio

0
1397

Nu sunt genul care să stea într-un loc prea mult. Nu sunt genul care să se complice, mai ales acolo unde lucrurile nu sunt aşa cum îmi plac. Aşa că sunt mereu în căutare de ceva nou. Ce mi-a atras atenţia este un nou proiect, la Lucky Studio.

Nu aş accepta în mod normal orice şi oriunde. Însă aici este vorba de cu totul altceva. Acest studio promite foarte multe, ceea ce mi se părea de vis. Ştii cum se spune, acolo unde e roz trebuie să fie şi altceva care să compenseze, pentru că în viaţă totul e pe principiul yin şi yang. Aşa că, gândeam eu, trebuie să fie acel ceva care să mă facă să îmi dau seama că nu tot ce zboară se mănâncă. Dar mai contează?

Studioul Lucky este situat în Iaşi. Asta nu înseamnă că nu îţi permite să munceşti de acasă. Au salarii foarte mari şi bonusuri pe măsură. Au transport gratuit şi îţi oferă şansa să îţi alegi, în funcţie de posibilitate, care este tura pe care să lucrezi. Ar fi multe de spus despre condiţiile în care se lucrează la un astfel de studio, dar parcă povestea mea concretă şi din realitate este cea care dovedeşte totul.

Cum spuneam, am ajuns aici printr-o întâmplare, acceptând o nouă provocare. Asta spus într-un mod estetic pentru că în realitate eram între joburi şi din nefericire din cele două nici unul nici altul nu îmi ofereau necesarul de bani să mă descurc. Ştii şi tu cu siguranţă cât este de greu să nu îţi permiţi să îţi plăteşti cheltuielile; acum le amâni, însă mâine va fi mai greu şi tot pe umerii tăi se află totul.

Am acceptat acest job nu cu inima îndoită de ce va urma ci pur şi simplu ca o şansă pe care mi-o acordam pentru că aveam nevoie de acel ceva care să mă „salveze”. Se spune că banii nu aduc fericirea. Aşa să fie oare? Pentru că în cazul meu banii au fost cei care m-au ajutat să mă redresez, să mă ridic dintr-o stare proastă. Pentru mine câştigurile la Lucky au însemnat şansa să îmi revin. Ca orice tânăra care îşi dorea să îşi trăiască viaţa aveam nevoie de o grămadă de lucruri; din fericire, am şi descoperit cum şi unde să fac asta. Şi răspunsul meu a fost studioul Lucky!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.