Toata lumea stie ca videochatul la Heylux este cel mai bun job din Iasi

0
1260

 In Iasi deja toate studentele si fetele peste 18 ani stiu de jobul de la Heylux si de cat de avantajos este acesta. De ce sa ne mai ascundem dupa perdele, lumea vorbeste si videochatul nu este exclus din discutiile lor. De ce ar fi exclus, cand fetele din Iasi stiu bine ca la Heylux pot castiga atatia bani cat n-ar castiga in ani de zile in alta parte?

Da, asa este, nu exagerez. La Heylux se pot castiga atat de multi bani din videochat incat daca stai sa-i aduni, constati ca in alte locuri ai fi castigat atat in ani de zile. Sa luam un exemplu simplu, sa vezi despre ce vorbesc. De exemplu, majoritatea romanilor lucreaza “la inceput” pentru minimul pe economie, adica 1.000 de lei, in unele cazuri chiar 900 de lei pe luna.

In timp ce altii castiga 900 de lei lunar, eu castig peste 300 lei zilnic

Si am zis “la inceput”, pentru ca toti angajatorii romani spun ca e doar pentru cateva luni si constati ca lucrezi de ani de zile acolo si tot 1.000 de lei ai. In fine, revenind la ce am zis eu, cam majoritatea castiga intre 900 si maxim 1.500 de lei pe luna. Ei bine, gandeste-te ca la Heylux unele fete castiga chiar si 800 de lei pe zi.

Fiindca sistemul de plata este conceput in asa fel incat sa pot castiga ca model de videochat intre 300 si 800 de lei zilnic, de asta si iubesc jobul de la Heylux Iasi. Chiar si 300 de lei sa castig zilnic, timp de 21 de zile lucratoare si tot castig mai bine decat oriunde.

Daca ar fi sa castig cate 300 de lei in fiecare zi la Heylux, inseamna mai mult de 6.000 de lei pe luna. Ori atat castiga un roman la un job normal in cam 4-5, uneori chiar 6 luni. Si oricum nimeni nu pune acesti bani deoparte, pentru ca sunt multe cheltuieli si uneori se ajunge si la datorii.

Orice ieseanca cu spirit liber ar vrea sa aiba un job ca la Heylux Iasi

Asadar, banii pe care un model de videochat ii poate castiga la Heylux sunt banii la care viseaza absolut orice fata din lumea asta. Oricui i-ar placea sa stea online, aranjata, eleganta si fara griji in timp ce stie ca la sfarsitul turei va avea sume intre 300 si 800 de lei din stat pe net.

Bineinteles ca in acest caz toate iesencele apeleaza la un job precum cel de la Heylux. si bravo lor, bravo si mie. Numai fetele istete se pot descurca astfel.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.