Sunt mândră de mine: am câștigat primii mei bani la Lucky Studio Iaşi

0
1126
lucky studio iasi

V-am povestit cum am ajuns la Lucky Studio Iaşi, de ce am rămas aici şi cum am trăit emoţia primilor mei bani? Sunt sigură că la un moment dat cu toţii trecem prin asta. Sunt lucruri pe care nu le uiţi uşor, sunt lucruri care rămân amintiri dragi.

Povestea mea la Lucky Studio Iaşi începe de fapt cu o curiozitate. Îmi auzeam colega de cameră cum tot povesteşte despre cât este ea de fericită cu locul de muncă. Plănuia vacanţe, făcea shopping mereu şi o admirăm cât de bine împacă munca cu facultatea. Aşa am aflat de acest studio, cu tot ce oferă el. Am zis că aş dori să încerc şi eu. Nu mai contau atunci alte condiţii, deşi nu era un compromis făcut căci ştiam de la colega mea care este sistemul lor.

Am început să lucrez cu emoţia oricărui început. Cei de la Lucky Studio Iaşi îţi oferă şi training, un fel de cursuri care să te ajute. Am descoperit astfel că un job la videochat nu este aşa cum cred unii; în timpul conversaţiilor pe chat povesteşti şi ai parte de confesiuni, aventuri, înveţi o limbă străină, alteori este şi distractiv – am şi cântat la un moment dat cu un tip căruia îi plăcea foarte mult muzica. Sunt pasiuni comune, sunt momente în care simţi că te relaxezi alături de un om drag. Şi partea cu engleza, sincer, e că un exerciţiu care te ajută pe termen lung.

La final de tură îţi primeşti banii. Cei de la Lucky Studio Iaşi au o regulă de corectitudine, aşa cum spun ei. Îţi poţi calcula singură banii şi nu te păcăleşte nimeni. Ştii şi tu şi ei cât este de plată. Sunt zile în care am făcut mai mult, alteori  mai puţin, dar în orice caz nu se compară cu un job oarecare unde câştig la lună cât pot face eu aici în câteva zile.

Sunt mândră de mine, de tot ceea ce fac şi de cum îmi câştig singură existenţa. Îmi plătesc toate cele şi de când am început să nu mai cer bani de acasă de la părinţi mă simt şi mai uşurată că nu le mai fac lor viaţa grea. Culmea, am ajuns să lucrez aici deşi nu aveam experienţă, la doar 19 ani. Şi uite-mă acum cât de bine câştig…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.