Știai că Lucky Studio îți oferă transport gratuit la job?

0
1088
lucky studio

Ştii acele joburi care te încântă, însă la un moment dat trebuie să faci şi sacrificii? Ai păţit poate şi tu astfel. Ei uite că la Lucky Studio nimic nu îţi stă în cale. După ce te angajezi în cadrul acestui studio de videochat, ai parte de tot felul de avantaje. Nu ţine numai de răsfăţul pe care ţi-l oferă, ci şi de lucruri practice de care ai avea nevoie de zi cu zi. Spre exemplu, transportul către studio şi de la studio este gratuit.

Condiţii cum nu găseşti nicăieri în altă parte

La Lucky Studio eşti tratată regeşte. E ca şi când te-ar întreba cineva ce anume ai nevoie pentru a veni la muncă zâmbitoare, în fiecare zi. Exclude problemele legate de chirie, căci ţi se oferă la nevoie şi cazare gratuită, timp de 2 luni, dacă ai nevoie. Bani din videochat faci zilnic, sume considerabile. Ai parte de coafor şi de machiaj în fiecare zi. Pe deasupra şi transportul este tot gratuit, încă din primele zile.

Nu contează cât timp colaborezi cu studioul de videochat Lucky Studio. Nu contează ce tip de contract semnezi cu ei, tot ai parte de transport gratuit. Ca să înţelegi cum stă treaba, există maşini puse la dispoziţie pentru toate modelele Lucky Studio. Şoferiţele sunt exclusiv femei, la fel ca şi în întreg studioul. Bărbaţii nu au acces în  studio, aşa că ţi se oferă şi un plus de încredere. Ai siguranţă mai mare parcă, ştiind că angajatele Lucky Studio sunt numai femei.

Transportul gratuit la Lucky Studio înseamnă să te bazezi pe maşinile lor pentru a te lua de acasă şi a te aduce la studio şi invers. Indiferent pe ce tură lucrezi –  studioul este deschis non stop, se lucrează în 3 ture –  poţi avea parte de drum gratuit spre locul de muncă şi mai apoi acasă.

Dacă tot ei se ocupă şi de acest aspect, imaginează-ţi câţi bani poţi salva lunar. Până la urmă distanţele impun de multe ori o piedică. Vremea rea, timpul pierdut pe drum sunt aspecte care incomodează. Aşa că uite că la Lucky Studio scapi şi de astfel de probleme. Ca să înţelegi cât sunt de serioşi, află că sunt numeroase modele de videochat care apelează la acest ajutor să spunem. Au mai mare încredere să fie conduse acasă sau luate de acasă de o angajată Lucky Studio, decât să piardă timp şi să cheltuiască bani pe drum, pe cont propriu. Aşa ajungi la muncă cu zâmbet pe chip, veselă şi nu obosită de pe drumuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.