Sfârşitul prejudecăţilor – ce este videochatul şi cum poți profita de pe urma lui

0
1019
lucky studio chat

Trebuie să punem capăt prejudecăţilor. În momentul în care rostim cuvântul “videochat” în faţă unei mulţimi formate din 10 oameni, cel puţin 5 vor ridică din sprâncene, asociind domeniul cu altele mai puţin ortodoxe şi doar o parte dintre ei vor prelua ideea că atare, fără să judece. Ne aflăm totuşi într-un secol al vitezei şi al tehnologiei. De ce punem acest domeniu într-o lumina proastă?

Vreau să punem capăt îndoielilor, iar oamenii să înţeleagă ce presupune videochatul. De ce oamenii au atâtea idei preconcepute? Ce este videochatul în realitate? Videochatul este o modalitate de socializare foarte interesantă, dar mai ales avantajoasă. Aici fetele vorbitoare de limba franceză sau engleză pot câştigă sume frumoase de bani prin socializare. Mai mult, în cazul modelelor de videochat de la Lucky Studio există persoane dispuse să înveţe fetele aceste limbi străine. Nimic mai simplu!

Într-o oarecare măsură, videochatul se asemăna foarte mult cu Facebook-ul. La fel că şi în această reţea de socializare, fetele vorbesc cu diferite persoane, băieţi din UŞA, Canada, Australia, Nouă Zeelandă, Marea Britanie, Belgia, Olanda, Norvegia, Suedia etc.

Să dăm cărţile pe faţă, zic! Oamenii interpretează videochatul că fiind o activitate erotică, asociind-o de foarte multe ori cu filmele erotice. Un lucru e cert şi sunteţi cu toţii de acord cu asta: filmele erotice se găsesc pe tot felul de site-uri şi pot fi vizualizate gratuit foarte simplu. Ei bine, de ce anumite persoane şi-ar mai dori să ţină legătură cu un model de videochat? Răspunsul este cât se poate de simplu: băieţii care accesează videochatul sunt persoane timide, care se exteriorizează destul de greu şi care nu au curaj să discute cu o femeie face to face, aşa că aleg să o facă online. Aceste persoane au suferit de cele mai multe ori decepţii în dragoste şi aşteaptă sfaturi de la fetele modele sau sunt persoane lipsite de încredere de sine, ceea ce îi face să apeleze la această modalitate de comunicare.

De asemenea, am mai auzit un mit: fetele sunt puse să facă un anumit lucru. Ei bine, în niciun caz! Nimeni nu impune nimic fetelor. Fiecare model este liber să facă şi să vorbească ce vrea cu colaboratorul ei.

Deci, să facem lumina! Aşa cum ne sugerează şi numele videochatul este video+chat. Mai exact, o comunicare între două persoane care se face prin intermediul unei camera video. Nu-i așa că-i simplu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.