Senzaţional! Am câștigat 7.560 de lei într-o lună la Lucky Studio

0
1180
Lucky Studio

 

 

       Care este media salariilor în România? Un salariat are, în mod normal, între 800 şi 1.300 de lei, iar cel din urmă îl ai doar în cazuri bune. Dar, în general, sumele variază undeva la 900 şi 1.100 de lei, aşa-i? Cam asta oferă toţi angajatorii “pentru început” şi te trezeşti după 2 ani de muncă să constaţi că ai tot acelaşi salariu. Oricum, nu asta contează acum. Economia este foarte slabă în România, este deja un lucru bine ştiut. Dar eu vreau să vorbesc despre cum poate o femeie să combată aceasta economie şi să aibă peste 1.500 de dolari salariu lunar. Pare imposibil în raport cu realitatea societăţii, nu? Ei bine, la Lucky Studio nu este imposibil deloc. Ba chiar mai mult, un salariu de 1.500 de dolari la Lucky Studio poate fi slăbuţ pentru modelele care lucrează deja de peste un an la studio. În primul an, câştigurile variază între 1.000 de dolari şi 3.000 de dolari. Dar după un an de experienţă cei 3.000 de dolari pot fi depăşiţi uşor. Cine zice că videochatul nu este benefic? Este salvarea tuturor femeilor din România!

Cum am reuşit să am peste 7.000 de lei lunar

          Mă bucur că eu am făcut mereu doar ce am simţit şi nu m-a interesat niciodată de părerea altora. Dacă ar fi fost să mă intereseze, nu aş fi câştigat în ziua de astăzi atâţia bani. Dar pentru că m-am gândit la mine şi la binele meu, am ales ce mi s-a părut mai bun. Lucky Studio este binele meu, pentru că îl consider un studio care oferă joburi ideale femeilor. Să fiu model de videochat este un job foarte uşor, iar asta am căutat de la viaţă. Am vrut să obţin bani cât mai uşor, pentru a avea timp să-mi trăiesc viaţa şi să mă bucur de ea.

M-am folosit de training-ul oferit de Lucky Studio în interesul meu, pentru că asta a fost toată ideea. Să acumulez cât mai multe cunoştinţe şi să învăţ cât mai repede. În timp ce învăţam, mă bucuram şi de celelalte beneficii, precum serviciile oferite de studio. Servicii de make-up, coafură, manichiură, pedichiură, şedinţe foto, accesorii, cursuri, transport gratis. Cum ţi se pare să primeşti zilnic astea, pe gratis? Eu m-am simţit ca într-un adevărat paradis să profit de atâtea lucruri la Lucky Studio şi să mai am şi câştiguri mari. Cu ajutorul trainerilor şi sistemului de plată la zi, câştig zilnic aproximativ 360 de lei zilnic. Mă bucur şi de bonusuri săptămânale care ajung la sume de până la 3.000 de lei. Aşa, la calculele mele, am lunar aproximativ 7.560 de lei, toţi datorită lui Lucky Studio!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.