Să nu ne mai ascundem după deget – cum e jobul la Lucky

0
1106
lucky studio

Trăim vremuri în care a vorbi despre intimități nu mai trebuie să fie tabu, ceva strict interzis. Trăim vremuri moderne în care videochatul este parte din vieţile noastre. Nu îţi sună a surpriză să îţi spun că lucrez la Lucky Studio, un studio de videochat, nu-i aşa? Doar că ce devine deranjant este să aud tot felul de păreri ale celor care habar nu au despre ce este vorba. Sau au habar, dar pur şi simplu nu acceptă o realitate şi fac poveşti ireale despre asta.

Să nu ne mai ascundem după deget zic. Videochatul este profitabil şi pace. Este locul în care eu cel puţin am descoperit cum să fac bani în timp foarte scurt, bani care să îmi ajungă pentru toate nevoile. Crede-mă că nici nu visam ca Lucky Studio să fie acel loc. Auzisem despre studio, însă nu credeam că promisiunile unor sume mari sunt şi o realitate.

Sunt adesea întrebată cum este jobul la Lucky Studio. Ar fi multe de spus. Practic sunt online în fiecare zi, în conversaţii spumoase cu bărbaţi. Ei mă admira, eu sunt la job, ei mă plătesc, eu îmi rotunjesc salariul. Este simplu ca <bună ziua>. Pentru cine înţelege acest gen de job, desigur.

Job la Lucky

Poţi fi începătoare cu aceleaşi beneficii? Poţi avea parte de salarii la fel de mari indiferent dacă ai 20 sau 30 de ani? Sunt întrebări care frământă orice doritoare. Este adevărat că gusturile sunt diferite, pentru că fiecare persoană este diferită până la urmă. Aşa că sunt bărbaţi, admiratori care efectiv îşi doresc să fie în conversaţie în compania unei femei mai plinuţe, de peste 30 de ani sau cine ştie ce alte preferinţe. Asta înseamnă un plus pentru unele modele; Lucky Studio angajează şi femei trecute de primul prag al majoratului, pentru că frumuseţea unei femei este la orice vârstă!

Şi da, poţi câştigă foarte bine indiferent la ce stagiu eşti, începătoare sau nu. Şi da, este un job intens discutat de mulţi, poate chiar şi criticat. Dar cum spunea mama: “câinii latră, ursul trece”. Indiferent cât de mult te comentează unii sau alţii, tu trebuie să fii cea care decide pentru ea şi pentru bunăstarea proprie. Nu lumea te hrăneşte şi te întreţine, cum nu lumea din jur îţi va face treaba la jobul ales.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.