Să ne deschidem mintea şi să găsim toleranţă – lecţia numărul…Lucky

0
1105

Trăim într-o lume constrânsă. Am ajuns avem atât de multe reguli impuse încât tindem credem nimic din ceea ce ne face plăcere nu mai este la fel, nu mai este pe placul nostru. Ne limităm şi din nefericire asta înseamnă o chestiune pe care o vedem la toată lumea, la oameni de orice nivel.

Cei care ies în evidenţă, cei care sunt într-o oarecare măsură mai îndrăzneţi din fire sunt şi cei care ajung fie arătaţi cu degetul. Nu este asta o problemă până când nu ajungi şi tu şi tu fiţi cu toţii judecaţi pentru un anume lucru. Aşa îţi dai seama lumea bârfeşte prea mult, lumea condamnă prea mult. Spre exemplu a început isteria asta cu cei de o altă orientare sexuală. Nu ai nimic cu ei, însă nici nu le-ai da dreptate. Sau alţii pur şi simplu nu acceptă; tu din ce tabăra faci parte?

Sunt într-un caz similar şi asta pentru muncesc la Lucky. Deşi aici am descoperit un cu totul alt stil de viaţă pentru unii este pur şi simplu de blamat. Unii consideră  studioul de videochat este deja un loc în care dacă munceşti nu eşti văzută cu ochi buni. Oare de ce? Pentru suntem o imagine a femeilor libere? Pentru la un astfel de job câştigurile sunt atât de mari încât ajungem îngenunchem orice bărbat? Pentru am putea „face de ruşine” orice reprezentant masculin şi nu numai?

Sunt o femeie liberă, care ştie ce îşi doreşte, care ştie ce aleagă. Şi nu degeaba am ales calea Lucky, acest studio care mi-a dat şansă fac ceva mai mult. Într-o lume în care totul pare limitat – chiar şi posibilitatea de a-ţi depăşi condiţia socială – aici descoperi lucrurile sunt cu totul altfel. Din fericire pentru mine acel altfel înseamnă am parte de un job cu toate condiţiile necesare pentru a munci în pace. Cu alte cuvinte am un program flexibil, bani din plin şi sunt fericită.

Nu este condiţia umană în căutarea echilibrului şi a fericirii poate chiar şi o viaţă întreagă? Exact asta sunt şi eu acum, emblema celei care alege un drum al fericirii şi care ştie cum facă asta: cu toleranţă şi nu cu ură, cu acceptare, deschidere şi nu arătând cu degetul. Una peste alta, eu sunt fericită aici şi aşa. Tu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.