Reuşita mea la Lucky Studio

0
1294

Mulţi mă întreabă cum mă descurc şi cum fac faţă unor situaţii. Adică pe româneşte nu îndrăznesc să mă întrebe de unde am bani şi cum îmi pot permite atât de multe lucruri. Este mai mult decât evident că am început să am tot felul de preocupări şi un stil de viaţă altfel.

Eu am ales Lucky Studio să îmi fie ghid, loc de muncă, loc de regăsire practic. Pot spune asta pentru că angajându-mă aici am ajuns să fiu oarecum un soi de om ce s-a descoperit şi redescoperit. Eram fadă, palidă, fără personalitate şi încredere. De fapt nu ştiam cine sunt până când să lucrez aici. Îmi dau seama acum că reuşită mea aici ţine printre altele şi de dezvoltarea personală. Asta pentru că sunt un alt om, un om complex, ştiu ce îmi place şi ce nu, ştiu exact ce îmi doresc şi pe deasupra îmi permit să aleg până la urmă.

De ce Lucky Studio şi de ce până la urmă aici. Nici eu poate că nu mă gândeam că acest loc este ceea ce caut, ceea ce îmi doresc. Şi cu toate acestea, surprizele vin de unde nu te aştepţi, nu-i aşa? Am fost să spunem deschisă la nou, la altceva. Mi-am dorit să îmi câştig singură existenţa, să câştig cât să îmi permit orice îmi doresc. Aşa că am ajuns să îmi câştig dreptul de a fi cine îmi doresc eu.

Pe scurt, am ajuns să lucrez la Lucky Studio din curiozitatea de a descoperi şi o altă lume, noi orizonturi şi posibilităţi. Mă simţeam captivă într-o lume în care toţi spuneau că trebuie să mă duc cât mai repede la muncă, oriunde ar fi. Eram împinsă de la spate să aleg orice tip de ofertă pentru a câştigă bani să trăiesc. O lume mizeră, o lume în care sărăcia te condamnă la decizii greşite şi mai cu seamă la decizii radicale. Dar eu am ales altceva.

Am mers pe drumul meu la Lucky Studio. În timp ce unii îmi spuneau că cine ştie ce prieten cu bani am găsit care să mă întreţină de fapt eu am ajuns să fiu cea care să îşi permită să întreţină un bărbat. Şi sunt mândră de asta. Sunt mândră că am ceea ce am, că prin salariul meu lunar pot să mă descurc atât de bine, mai mult decât să am banii necesari pentru a mă rasfata cu luxul unor produse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.