Regula de aur la Lucky Studio: urmează-ţi visul!

0
1306
lucky studio iasi

Am trăit până acum momente care mi-au demonstrat că acolo unde nu te simţi bine, ci mai degrabă obligat să faci ceva sau să munceşti într-un fel anume, lucrurile nici nu îţi ies prea bine. Nu te opri la un job oarecare când tu poţi mai mult. Nu te limita când de fapt ar trebui să îţi urmezi un vis. Aşa că, având ideea clară de a reuşi la un alt nivel, am acceptat un job în videochat, la Lucky Studio.

Nici nu ştiu dacă era în plan să fie ceva de lungă durată sau numai de moment. Nici nu ştiu dacă mi-am pus problema ce vor spune cei din jur. Eram setată pe ideea de a câştiga mai bine, nu de a sta închisă într-un birou, de a munci stresată şi pe bani puţini.

Să ne înţelegem: aveam să descopăr un alt mediu, dar tocmai acesta era şi visul meu. În timp ce alte tinere ca mine stăteau pe un ajutor de şomaj şi visau să fie secretare sau cine ştie ce altceva, eu eram în căutarea unui vis. Îmi doream să îmi deschid un salon – ador să aranjez părul, să coafez, să fiu creativă. Am şi o pasiune pentru dans, deci coregrafia ar fi fost un plan B. Şi pentru asta trebuie să muncesc – mi-am spus – mai întâi pentru cursurile de calificare.

Prin jobul din videochat, la Lucky Studio, am ajuns să îmi văd visul mai aproape ca oricând. Am început să câştig mai bine – cam 300 de lei pe zi sună bine. Zilnic, primiţi la final de tură, bani pe care pot opta să îi strâng pentru că acum îmi permit asta. Duc o viaţă bună din videochat şi sunt tare mulțumită de asta. Iar pntru că jobul la Lucky Studio implică nevoia de a şti o limbă străină, intenţionez să fac progrese mari în această privință. M-am decis să merg pe ideea de dans, aşa că voi participa la cursuri de formare cu echipe de dansatori ce se angajează pentru vedete sau spectacole.

Pentru că la Lucky Studio se oferă training pentru limba engleză şi franceză, am avut şansa să învăţ mai bine şi să îmi perfecţionez cunoştinţele. Aşa că a pleca la cursul de formare este acum floare la ureche, dat fiind faptul că mă descurc foarte bine la conversaţie. Nu ştiu dacă aş fi avut aceleaşi şanse şi în altă parte. Ştiu doar că sunt la un pas să îmi realizez visul, că am urmat această cale şi aş mai face asta încă şi încă o dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.