Realizarile femeilor de la Lucky Studio

0
1252
lucky studio

Povestea mea este una a pasiunii. Sunt o fire comunicativă, sociabilă, îmi place foarte mult să discut şi să interacţionez cât mai mult cu persoane noi. Copleşită de veşnică întrebare pe care o primeam de fiecare dată când eram copila “Ce vrei să faci când vei fi mare?”, încercam să găsesc un răspuns. De foarte multe ori mă gândeam la ceea ce mi-ar place cel mai mult să fac şi sigur că totul se oprea la comunicare. Pentru că sunt o fire deschisă îmi doream foarte mult să socializez şi să comunic cu cât mai mulţi oameni.

Să fiu un simplu agent de vânzări? Să am un job în domeniul telecomunicaţiilor? Nicicând! Mi-am zis: Vreau să fiu model! Şi probabil că va gândiţi că meseria de model nu include cine ştie ce comunicare, însă lucrurile nu sunt deloc aşa. Aşa am optat pentru Lucky Studio. Şi în ciuda faptului că oamenii mă pot critică destul de mult, am trecut peste acest aspect. Pentru mine, ceea ce îmi place cu adevărat să fac este cel mai important.

Am optat să fiu model de videochat la Lucky Studio. Aici puteam îmbina utilul cu plăcutul şi astfel comunic cu oameni ore în şir. Rezultatele sunt fantastice dar şi câştigurile pe măsură. Lucky Studio se asemăna foarte mult cu Facebook-ul. Socializez cu oameni pe care îi cunosc pentru că am mai avut şi alte discutii cu ei, dar şi cu oameni noi, pe care nu îi cunosc. Am parte de tot felul de provocări dar şi de distracţie.

Cât despre program, nu pot să spune decât că totul decurge minunat. Am un program lejer, iar intervalul orar în care îmi desfăşor activitatea este în funcţie de preferinţele mele sau de treburile pe care le am de făcut în ziua respectivă.

Mă hrănesc din complimente şi aprecieri. Sunt persoana care în momentul în care primeşte o apreciere recăpăta încrederea de sine. Cu alte cuvinte, să fiu model la Lucky Studio este una dintre cele mai mari realizări din ultima vreme. Sunt mândră de ceea ce am făcut şi cred cu tărie în forţele mele. Atât timp cât mă simt bine în pielea mea, prejudecăţile oamenilor îşi pierd valoarea, nu-i aşa fetelor?

Semnat,

Vica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.