Răsfaţă-mă azi şi răsplăteşte-mă mâine: povestea mea la Lucky Studio Iaşi

0
981

Mi se pare stupid să povestesc despre ceea ce este povestea mea la Lucky Studio Iaşi. Asta pentru că nu poate fi altceva decât povestea unei fete care şi-a organizat timpul şi viaţa în funcţie de acest loc de muncă. Este un job, ca oricare altul, ce aparent nu are de ce să fie wow. Doar că este şi asta din prisma faptului că a devenit să spunem un lucru tabu în rândul unora.

Să te dezbraci pe bani? Să faci asta din pură plăcere? Unii nici nu concep asta şi cu toate acestea este un job actual, modern, care te remunerează foarte bine. Când am început să lucrez aici am fost convinsă că acest drum este ceea ce îmi doresc. Sunt influenţată de bani, dar care să fie problema din asta? Nu suntem cu toţii? Spun sugestiv răsfaţă-mă astăzi şi răsplăteşte-mă mâine; de fapt, în fiecare zi am parte de câte un răsfăţ din acest punct de vedere.

Am învăţat că viaţa este dură şi dacă nu te comporţi ca atare ai de pierdut. Nu aştepta tu acel făt frumos pe cal alb. Între timp, din cauza banilor l-a vândut şi vine pe jos, deci se prea poate să dureze un timp mai îndelungat. :))) era şi o glumă despre asta. Nu, ce voiam să spun de fapt ţine de faptul că la un moment dat banii sunt cei care guvernează totul. Aşa se ajunge în punctul în care eşti disperat să câştigi, să faci mai mult. Şi uite că ai şi şansa, fără să faci prea mult efort.

Munca în sine la Lucky este una lejeră. Nu pot spune că îţi câştigi existenţa fără efort, stând pur şi simplu, doar că ţine de un altfel de muncă. Asta înseamnă să fii tu împotriva celor din jur, demonstrând că frumuseţea feminină este de admirat şi din asta se poate câştigă chiar foarte bine. Mai cu seamă pentru că ţii companie unor admiratori însă numai în spaţiul virtual, totul este mai avantajos pentru modele.

Devine mai complicat când trebuie să spui despre asta, să împărtăşeşti. Pentru că la un moment dat dai de cei care au o gândire limitată. Te vei simţi prost. Însă la rândul lor şi ei se simt prost când tu te răsfeţi, când tu ai alte orizonturi şi o altă răsplată de muncă. Fără chin şi fără să trăieşti o viaţă în limite. Pentru asta eu lucrez la Lucky!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.