Prima mea zi la Lucky Studio Iaşi

0
1306

Merg pe stradă, uitată parcă de lume, pierdută în zori. Se încheiase o primă tură de muncă şi încă eram „beată” de tot ce mi se spusese. Am crezut că pentru banii ce îi încasasem, culmea, din prima zi, aveam să trag data următoare. Ca atunci când eşti neîncrezător şi pur şi simplu preferi să găseşti scenarii de orice fel pentru a explica o situaţie.

Spus pe scurt, Lucky Studio Iaşi înseamnă un loc de muncă plăcut, unde eşti plătită la zi, unde comisionul ce se oferă este viabil şi mai cu seamă este unul considerabil. Aici munceşti numai între fete şi mai cu seamă munceşti într-un program cu flexibilitate. Toate acestea la un loc făceau să fie pentru mine un vis cu adevărat împlinit.

Ce nu credeam să aud cândva a fost şi modul în care am fost plătită pentru muncă. Finalul de tură înseamnă în mod egal pentru toate modelele plată la ceea ce au muncit. Până când să ajungi acolo ai un calcul real făcut de tine, deci un sistem transparent care îţi arată cât ar trebui să primeşti. Calculează şi singură şi dedu cât poţi câştigă. Deşi unele modele lucrează mai mult sau mai puţin, întreţin discuţii mai lungi sau nu orice zi de muncă este productivă.

Şi mergând cu gândurile departe zic banii să îi folosesc cu un scop. Am început să dezvolt o pasiune pentru lux. Aşa că pot spune că Lucky Studio Iaşi m-a învăţat ce înseamnă calitatea, lucrurile fine, deosebite. Şi pentru că pretenţiile se întreţin cu greu imaginează-ţi că sunt o pretenţioasă pe zi ce trece şi îmi permit asta. Lucky Studio Iaşi a fost pentru mine salvarea dintr-o lume a banalului, colacul de salvare din lumea care nu îmi oferea ce îmi doream eu cu ardoare.

Am ajuns mai fericită ca oricând. Vacanţele sunt acum pentru mine la ordinea de zi, sunt cele care le urmez din pură plăcere şi din curiozitatea noului în fiecare sezon. Ştii care mai e marea diferenţă între a lucra aici la Lucky Studio Iaşi şi în altă parte? Banii îi faci însă ai şi timp de ei, să te bucuri de ce câştigi. Lucrez flexibil, în ture, cu un program că a oricărui alt angajat în altă parte. Am toate drepturile care mi se cuvin din asta, deci implicit şi concediile care să îmi permită să mă simt bine într-un loc de vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.