Prietena mea Maia face videochat la Lucky Studio şi mă mândresc cu ea

10
1707
lucky studio

Am stat şi m-am gândit mult şi m-am decis: voi vorbi despre videochatul la Lucky Studio, despre adevărul de aici şi despre prietena mea, Maia. Suntem prietene de 3 ani încoace, şi tot de atâta timp ea face videochat la Lucky Studio Iaşi.

Am cunoscut-o într-o excursie în Paris, ea fiind în vacanţă. Ne-am împrietenit imediat şi când am revenit în ţară, am fost de nedespărţit. Fiind o persoană mai dinamică şi eu mai timidă, ne potriveam de minune.

Maia mi-a mărturisit că face videochat la Lucky Studio

În momentul în care aceasta mi-a spus că face videochat, am stat şi am ascultat tot ce a avut de zis, fără să o judec. De ce aş fi judecat-o, dacă eu am învăţat şi încă învăţ atât de multe de la fata asta?

Este o persoană atât de deschisă la minte, atât de energică şi inteligentă, încât mă face să mă simt super în prezenţa ei. Evident că am ce învăţa de la o asemenea persoană. Şi ştii ce? Este aşa de când face videochat. Mi-a povestit că înainte era foarte timidă, dar videochatul la Lucky Studio a făcut-o să se bucure de viaţă.

Care sunt motivele pentru care mă mândresc cu Maia?

Lucky studio

Sunt foarte multe motive pentru care mă mândresc cu Maia, dar cele mai importante ar fi faptul că s-a făcut o femeie impunătoare, respectată de toată lumea şi puternică.

De exemplu, eu sunt slabă. Dar când sunt cu ea, nimeni nu îndrăzneşte să deschidă gura, pentru că ştie cum să te pună la punct într-un mod elegant. Maia este super. Iar când oamenii o văd atât de elegantă şi când văd că are atât de mulţi bani, nici nu prea mai comentează.

În 3 ani de zile, Maia şi-a cumpărat cu ajutorul videochatului de la Lucky Studio o maşină super, un apartament bestial şi câte şi mai câte. Obţine zilnic peste 800 de lei, asta pentru că are mai mult de 3 ani de experienţă.

Iubeşte videochatul la Lucky Studio şi pentru asta mă mândresc cu ea, pentru că iubeşte ce face. În mod normal, din ce mi-a povestit ea, fetele la Lucky Studio câştigă între 300 şi 800 de lei zilnic. Dar ea, cu 3 ani de experienţă, a depăşit deja acest nivel şi mă bucur pentru ea.

Maia este una din fetele care primesc bonusuri de 3.000 de lei

bonus lucky studio

Fiind prietenă cu ea, frecventez destul de des forumul Lucky Studio, dar şi site-ul Lucky Studio. Acolo văd noutăţi şi informaţii. De exemplu, la bonusuri săptămânale, studioul vorbeşte de fetele care obţin 3.000 de lei în fiecare săptămână drept bonus.

Una din aceste fete este chiar Maia, care obţine peste 5.000 de lei săptămânal, pentru a primi bonusul de 3.000 de lei. Îţi dai seama cât de mult câştigă ea dintr-un studio de videochat? Are tot ce îi trebuie, nu îi lipseşte nimic.

Cum a ajuns Maia aşa departe în videochat

Este adevărat, a muncit mult până a ajunge aici şi a avut răbdare, a perseverat şi a învăţat mult. Dar o apreciez, pentru că nu multă lume poate. De aceea mă mândresc cu Maia şi o iubesc pentru că suntem cele mai bune prietene.

Ea mi-a arătat că videochatul la Lucky Studio nu este ce crede toată lumea. Cu ea învăţ ce înseamnă viaţa şi de aceea consider că Lucky Studio este un job foarte bun pentru românce.

10 COMENTARII

    • Mereu vor fi oameni care vor judeca, dar oamenii ca Maia sunt făcuţi pentru a se bucura de viaţă, nu pentru a pleca urechea la cuvintele urâte. De aia învăţ multe de la ea. 

  1. În sfârşit cineva care este de acord cu mine şi spune că Lucky Studio este benefic! Nu fac nici eu videochat, dar sunt de părere că e super ok şi am încercat să-mi conving şi prietenii să creadă asta, dar nu vor 

    • Asta pentru că prietenii tăi încă nu ştiu cum este în viaţa reală. Când se vor lovi de probleme şi greutăţi, vor înţelege de ce la Lucky Studio e uşor 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.