Pentru mine, jobul in videochat la Heylux e cel mai avantajos

0
1163

Situatia in tara e destul de simpla si clara. Oamenii sunt liberi sa decida si sa aleaga pentru ei, iar daca un lucru n-a mers bine, se intampla din cauza ca n-au ales bine. Consecintele au loc in urma actiunilor noastre, iar pentru a evita alte neplaceri, am preferat sa ma angajez la Heylux decat sa raman dezamagita.

Puteam sa ma angajez in orice alta parte, studii am, experienta am. Orice angajator ar fi fost fericit sa ma aiba in firma sa, dar eu cand ma angajez, n-o fac pentru angajator, ci pentru mine. Desi altii sunt fericiti sa ma aiba la ei in firma, eu nu-s fericita sa lucrez la ei in firma.

Ca model de videochat, am libertatea sa castig bani multi

Asta e ideea, ca alaturi de Heylux am ales ce-mi place mie, nu ce le place altora. Ideea de final este sa facem in viata ce ne place, nu ce trebuie, ca n-am ajuns nicaieri daca am facut asta. Am spus si mai sus, fiecare e liber sa faca orice doreste.

Eu am dorit sa fiu model de videochat la Heylux si nimeni nu m-a putut opri. Pentru ca dintre toate joburile din Iasi, am vazut jobul de la Heylux ca fiind cel mai productiv, cel mai profitabil din toate punctele de vedere. Si-am ales, iar nici in ziua de azi nu-s dezamagita de alegerea mea.

Ca fata, mai ales ca-s singura, jobul de la Heylux e ca o mana dumnezeiasca pentru mine, ca datorita acestuia am portofelul plin in fiecare zi cu cate o suma intre 600 si 750 de lei din videochat. Nu exagerez, atat castig in momentul de fata la Heylux, intre 600 si 750 de lei in 8 ore de videochat.

Atata timp cat am atatia bani din videochat in Iasi, sunt multumita

Oare de ce? Pentru c-am stiut ce-am ales. Daca si tu vrei, de ce nu faci la fel? Eu nu inteleg asta la noi, romanii. Vrem ceva, ne place, dar nu facem. Adica sunt joburi atat de misto pe piata, precum jobul de la Heylux in videochat, iar fetele aleg sa lucreze tot pe 10 milioane lunar pe la supermarketuri.

Pai vina cui e? nu e vina lor ca nu stiu sa aleaga in viata? Trebuie sa fii cat mai productiv si cat mai intelept in decizii, ca timpul e scurt si degeaba am trait daca n-am facut in asa fel incat sa ne bucuram de el.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.