Parte din echipa Lucky Studio Iaşi

0
1219

Ştii cum e să simţi că faci parte dintr-o anumită echipă? Ştii cât de mult contează să ştii că tu contezi pentru cineva, că tu eşti importantă într-o echipă? Am descoperit asta la Lucky Studio din Iaşi, un studio în cadrul căruia te simţi mai mult decât o angajată.

Proveneam dintr-o familie unită, deşi modestă. Simţeam nevoia să fiu „adoptată” ca parte dintr-o echipă adevărată. Oricât de mult aş fi dorit să găsesc un astfel de loc parcă nu aş fi găsit. Lucky pentru mine înseamnă cu adevărat să fii norocosă. Iată de ce spun asta:

Aici am găsit oamenii potriviţi care să mă îndrume. Nu ai idee cât de mult contează să ai alături oameni care să te susţină. Nu ai idee ce înseamnă să ai o echipă din care fac parte oameni frumoşi la suflet. În plus, dat fiind domeniul în sine, contează extrem de mult să fie vorba de femei.
Contează să fie vorba de un loc de muncă care îţi aduce satisfacţie. Şi aşa şi este aici. La Lucky am descoperit puterea banilor şi mai apoi ce înseamnă să ştii să îi gestionezi, să ştii să îţi trăieşti viaţă frumos. Da, asta ţine de fiecare în parte, însă să nu uităm că unii se chinuie toată viaţă la punctul de a câştigă. Eu îl bifez foarte uşor.
Am parte de ore de muncă lejere. Faţă de ceea ce înseamnă munca fizică, în cazul meu, faţă de alte joburi, aici am deprins plăcerea de a sta de vorba, de a descoperi oameni din toată lumea.
Şi dacă nu era de ajuns ceea ce ţine de bani, de salariul la Lucky, am parte şi de bonus. Chiar din prima zi de muncă ai parte de contract şi de tot ce trebuie ca la orice loc de muncă. Ca drept răsplată primeşti şi un bonus care corespunde cu perioada ta de muncă.
Ţi-am spus că totul e legal? Contrar a ceea ce cred unii, la Lucky, chiar dacă este vorba de un studio de videochat, se munceşte clar numai legal. Nu te primeşte nimeni dacă nu eşti majoră şi dovedeşti asta, ai parte de contract şi o dată cu el de toate beneficiile ce vin din asta. Ai concediu de orice fel, zile libere etc.
Convenabil sau nu asta decide fiecare în parte. Cert este că trebuie să ţii cont de toate aspectele legate de un loc de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.