Nu aș renunța pentru nimic la Lucky Studio!

0
1188
videochat lucky studio

Am fost nevoită să aleg. Ca în multe alte situaţii din viaţă, am fost nevoită să aleg între 2 lucruri importante din viaţa mea. În cele din urmă, mi-am dat seama că nu ar trebui să renunţ la Lucky Studio şi am toate motivele să spun şi să cred asta. Cred cu tărie că am făcut cea mai bună alegere şi cred de asemenea că nu voi regreta.

Lucram în videochat, la Lucky Studio. Şi la un moment dat au început să afle şi părinţii, prietenii şi aşa mai departe. Au aflat pentru că eu am considerat asta. Aveam un loc de muncă bine plătit, un loc de muncă de care eram mândră şi care îmi aducea numeroase satisfacţii, mai ales de ordinul banilor. Doar că pe principiul “nu te place toată lumea”, au fost şi unii care vedeau situaţia altfel decât mine. Adică, au început să spună vrute şi nevrute despre locul meu de muncă, deşi nu ştiau mare lucru despre asta.

Fără să mă ascund, îţi spun sincer că sunt mulţi cei care nu ştiu cum e treaba cu videochatul, dar cu siguranţă că îşi permit să spună despre asta. O mare parte încerca să mă convingă să renunţ. Şi eu am ales să nu renunţ. În primul rând, pentru că aşa îmi câştigam banii – în fiecare zi, la final de tură, sute de lei îmi împleau buzunarul. Asta mă ajută să îmi fac toate poftele, să mă realizez pentru că până la urmă totul se rezumă la bani.

În al doilea rând, nu aveam de gând să fac ceea ce alţii ar face. Fiecare este răspunzător de viaţa sa. Lumea din jur nu îmi oferă ceva pentru ca eu să renunţ la jobul meu la Lucky Studio. Şi ca să ating şi cel mai important lucru, află că aici eu mă simt bine şi am parte de condiţii regeşti. Mă simt că o divă într-o echipă de fete pe măsură.

La Lucky Studio, am descoperit că viaţa e altfel, că pot avea tot ce îmi doresc dacă şi ştiu ce să aleg, că pot să pierd tot într-o secundă şi asta când aleg să renunţ. Poţi renunţa oricând pentru că nu te obligă nimeni să stai într-un loc unde nu îţi place. Dar îţi convine să faci asta? Eu cred că nu. De dragul banilor am ales să nu renunţ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.