Nouă mea pasiune: viaţa de lux

0
1279

Louis Vuitton, Gucci, Christian Lacroix…pentru fiecare moft al meu am un nume. Sună a aroganţă şi începe fie spunem o altă viaţă. Este noua mea pasiune şi mai mult decât atât este realitatea pe care mi-am conturat-o mai nou. Trăind înconjurată de limite, acum ştiu ce îmi doresc explorez: luxul.

Nu este de mirare nu mi-a observat noul ceas…nu are cum îl distingă. Arată foarte bine însă pentru el rămâne atât, un ceas. Ştiam nu avem cum ne înţelegem mai mult decât am făcut-o. I-am spus-o şi lui…lucrez la Lucky, îmi place aici, am o viaţă superbă aici; de ce pleca?

Când în sfârşit mi-am dat seama de cum pot scap de un soi de vină de a spune sau nu unde lucrez el părăseşte. Ei lasă te las eu prima ai tu după ce plânge. Lasă pe mine plâng cu lacrimi de crocodil în timp ce bucur de fantezia vieţii, în timp ce răsfăţ cu luxul cu care m-am obişnuit. Poate tocmai asta era problema, nu poţi fi mine. Poate tocmai banii pe care îi câştig sunt cei care ridică probleme.

De când lucrez la Lucky, vezi şi tu, viaţă mea s-a schimbat complet. Am început descopăr şi o altfel de viaţă. Eram deja trecută de o vârstă aşa nu se punea problema întorc la vreo şcoală. Asta am spun la început însă pe parcurs am decis încerc ceva nou. După un an iată: o nouă facultate, cu master luat, maşină proprie, casă proprie în devenire, şoferiţa cu fiţe:))). Trăiesc o viaţă de lux când îmi aduc aminte răsfăţ: plec pe mare, închiriez camere la hoteluri foarte scumpe, călătoresc, îmi cumpăr tot felul de lucruri de la mari branduri, pe care în mod normal nu avea cum le am.

Satisfacţia banilor nu a fost niciodată atât de acută. Crede-, când ai totul la picioare şi parcă nici nu mai ştii cum te răsfeţi îţi mai pasă de unul care nici nu a ştiut te preţuiască? Eu nu cred. Am spus şi o repet: am o nouă pasiune, aceea de a trăi viaţa de lux. Datorită Lucky Studio, recunosc. E secretul meu, pe care la un moment dat l-am şi împărtăşit cu alţii.

Cine are ochi vadă va vedea acum sunt un alt om.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.