Mi-am putut pune implanturi cu banii castigati la Preziosa

0
1236
job la preziosa
job la preziosa

 Mereu mi-am dorit sa arat precum fetele acelea de la televizor, precum modelele din reviste. Voiam si eu un corp frumos, cu forme, sa fiu mai feminina. Pacat ca joburile din Romania nu prea iti ofera banii de care ai nevoie pentru asa ceva. Din acest motiv am decis ca poate in videochat la Preziosa voi reusi.

Daca tot am vazut ca sunt multe fete care castiga bani din videochat, m-am gandit ca si eu as putea sa fac asta fara probleme. Daca altele pot, inseamna ca nu e asa greu, nu? Nici sa ma angajez la Preziosa nu a fost greu, ba chiar a fost foarte usor. Am mers cu un buletin la mine la interviu si de acolo m-am si angajat.

A fost foarte usor sa ma angajez la Preziosa: cu un buletin s-a rezolvat

job la preziosa
job la preziosa

Nu mi-au cerut zeci de acte si imediat s-a rezolvat totul cu contractul, a treia zi deja lucram. Deci s-au miscat repede, eu n-am facut mai nimic, ci doar veneam si faceam videochat zilnic. Nici macar nu veneam cu masina mea sau cu autobuzul, pentru ca Preziosa mi-a asigurat si transportul in fiecare zi si uite asa cate o masina de la studio venea si ma aducea la munca.

Practic, eu ca model de videochat la Preziosa nu fac decat sa stau online si de toate celelalte lucruri s-au ocupat ei. In acest fel, mie mi-a fost usor sa castig bani, pentru ca eram relaxata si fara griji in fiecare zi. Am putut sa pun banii deoparte intruna, pentru ca dupa cum am spus, Preziosa mi-a asigurat transportul, make-upul zilnic si alte lucruri care costau bani.

In doar 2 luni de videochat la Preziosa am reusit sa-mi fac si operatia mult dorita iar acum am implanturile la care am visat mereu. Castigand zilnic cate 280-340 de lei la Preziosa, am putut pune deoparte sume frumusele, mai ales ca primeam si bonusuri de performanta in fiecare duminica.

Am primit un bonus mare si am putut sa-mi pun implanturi in 2 luni

job la preziosa
job la preziosa

Oricum m-a ajutat sibonusul de angajare primit la Preziosa. Dupa contractul de angajare in videochat pe care l-am semnat, am primit din partea celor de la Preziosa un bonus de peste 9.000 de lei cash pentru a mi se multumi ca m-am angajat aici. L-am primit dupa 30 de zile lucrate la Preziosa si mi-au ajuns banii numai bine pentru operatie.

Acum toate fetele ma invidiaza oriunde merg, pentru ca am sanii frumosi si ar vrea si ele sa aiba ce am eu. Mai mult de atat, castig si mai multi bani acum ca am implanturi. Intre 300 si 800 de lei zilnic, cam asa castig la Preziosa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.