Mi-am luat un Samsung S7 cu banii castigati saptamana asta la Heylux

5
1949
videochat heylux
videochat heylux

Cum ti-ar fi sa stii ca saptamana asta ai castigat datorita jobului tau peste 3.000 de lei? Cred ca ai fi in culmea fericirii, cum sunt si eu datorita locului de munca pe care-l am la Heylux! Cand ma gandesc ca in trecut lucram o luna sa castig intre 900 si 1.200 de lei pe luna si acum la Heylux castig in doar o saptamana cate 3.000 de lei, sunt maxim de fericita.

Sa fi spus ca da, ok, castig peste 3.000 de lei din videochat in fiecare saptamana, dar e munca grea. Nu, gresit, nici macar nu e munca grea ce fac eu. Nici macar n-o pot numi munca, e mai mult o distractie zilnica de pe urma careia castig o multime de bani.

In doar 5 zile lucrate la Heylux, castig cate 2.500 de lei

videochat heylux
videochat heylux

Deci, nici macar nu e greu ce fac eu, asa ca satisfactia este si mai mare iar bucuria ca-s model de videochat la Heylux se amplifica pe zi ce trece. Tine cont si de faptul ca lucrez doar 5 zile ca model de videochat aici la studio.

Adica eu in 5 zile castig peste 3.000 de lei. Ti-ai mai imaginat asa ceva? Bine, ajung la aceasta suma si cu ajutorul bonusului saptamanal primit de la Heylux Iasi. Mai exact, eu castig cam cate 500 de lei in fiecare zi din videochat.

500 de lei in fiecare zi, timp de 5 zile inseamna 2.500 de lei. Pentru fiecare 2.500 de lei castigati saptamanal la Heylux, primesc din partea studioului inca 500 de lei. In total, 3.000 de lei castigati din videochat.

Super, nu? Eu cu banii castigati din saptamana asta mi-am luat un Samsung S7 Edge, de exemplu. A aparut abia anul acesta pe piata si nu multi si-l permit, mai ales la cat e de scump. Dar eu am lucrat doar 5 zile la studio sa-mi pot permite acest telefon, care costa cat o masina mai ieftina, second hand. Aproximativ:)).

Pe langa banii din videochat la Heylux, mai primesc si bonusuri foarte mari

videochat heylux
videochat heylux

Iar eu n-am ramas fara bani ca sa-mi pot cumpara un lucru scump, asa cum mai fac unii. Eu castig bani in permanenta din videochat, deci chiar daca am dat 3.000 de lei pe-un telefon, in urmatoarea zi am castigat iar bani la studio si problema rezolvata.

Poate pare mult prea frumos si simplu, dar chiar asa este. Jobul de model de videochat nu este ca orice alt job, mai ales la Heylux. De asta ma simt eu super norocoasa sa am parte de acest job.

 

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.