M-am angajat la Lucky Studio în condiţii de deplină legalitate

10
1603

Probabil dacă mi-ar fi spus cineva înainte că videochatul în România este legal, nu aş fi crezut. Până să mă angajez la Lucky Studio aveam impresia că este un job ilegal, că nu este sigur şi chestii din astea copilăreşti. Dar, după ce m-am angajat la Lucky Studio, am constatat că este un job în Iaşi total legal.

Poate chiar mai legal decât multe joburi din România, la care ţi se spune că vei lucra câte 8 ore şi te trezeşti că lucrezi câte 11, iar pe contract scrie 4. Să fim serioşi, lucruri din astea am păţit şi eu cu angajatorii români şi am ajuns să am mai multă încredere în Lucky Studio.

Măcar ei mi-au prezentat de la început toate condiţiile de muncă, toate contractele şi câştigurile. Nu au încercat să mă impresioneze în niciun fel, cum făceau ceilalţi angajatori la care mergeam la interviu. Aşadar, mergând la interviu la Lucky Studio m-am lămurit: este un domeniu de muncă absolut legal.

Lucky Studio m-a ajutat să-mi deschid un SRL

infiintare-SRL

Până să vin la Lucky Studio nici măcar nu ştiam că este atât de simplu să-mi deschid un SRL. Tot timpul aveam impresia că este dificil, că este un lucru care necesita mult prea mult timp şi bani.

Dar la Lucky Studio a fost extrem de uşor. Tot ce a trebuit să fac a fost să mă las pe mâna contabilelor şi avocatelor de la Lucky Studio, care mi-au deschis un SRL. Mergând cu ele la bancă şi semnând acte la Registrul Comerţului m-a asigurat că totul este legal.

Lucky Studio m-a ajutat cu acest SRL pentru a nu plăti impozite foarte mari la stat aşa cum aş fi plătit de pe un contract de muncă. Şi, din nou, sunt sigură că este legal pentru că banca şi Registrul Comerţului nu fac ilegalităţi.

Lucrez în siguranţă şi obţin zilnic câte 300 de lei

lucky Studio

După ce au reuşit să mă ajute să deschid SRL-ul, cu mine ca şi administrator, am început munca la Lucky Studio. N-ai idee cât de bine mă simţeam! Mai ales când ştiam că eu sunt stăpână peste câştigurile mele de la Lucky Studio.

În propria mea cameră de la Lucky Studio lucrez cu drag în fiecare zi şi mă simt în siguranţă datorită legalităţii, dar şi a condiţiilor excelente de muncă. Aşa obţin în fiecare zi câte 300 de lei la Lucky Studio, pentru că iubesc ce fac şi sunt sigură că fac ceea ce trebuie.

10 COMENTARII

  1. Poate nu sunt expertă în contracte, dar ştiu sigur că atunci când mergi la bancă şi la instituţii atât de importante să semnezi acte, nu are cum să nu fie legal 😀

    • Pentru a-mi uşura munca, după cum am zis şi mai sus. Dacă obţin în fiecare lună peste 5.000 de lei, dar 1.000 de lei dau la stat, atunci ce mai fac? De aia mi s-a făcut SRL, să nu plătesc atât. 😛

  2. Da, m-a ajutat cu acest SRL pentru că dacă mi se făcea contract individual de muncă plăteam foarte mult taxe la stat pentru banii obţinuţi. Aşa, plătesc foarte puţin pentru că am SRL. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.