Lumea videochatului de succes din Iași: cum e ziua unui model de la Lucky Studio

0
1304
Lucky Studio

 

 

       Curiozitatea este un lucru des întâlnit la toţi oamenii. Este foarte probabil că această curiozitate să te ducă la multe întrebări despre videochat, la care nimeni nu ţi-a răspuns. În calitate de model de videochat, astăzi voi vorbi despre câteva adevăruri de la Lucky Studio. Sunt conştientă că există multe zvonuri şi multe incertitudini printre oameni, care vor să afle cum este videochatul în sine. Vor să afle ce se întâmplă în “spatele scenei”, mai exact. Iar eu voi lămuri din perspectiva mea aceste incertitudini.

Cum este viaţa mea la Lucky Studio. Cum a început totul

          Acum un an m-am găsit într-o situaţie mai delicată. Am fost nevoită să iau atitudine şi să schimb ceva, altfel aş fi rămas fără nimic. Imaginea arăta cam aşa: eram întinsă pe pat şi îngrijorată mă gândeam la ce o să fac, nu reuşeam văd ce se întâmplă nici peste 2 zile. Am luat telefonul şi am sperat că voi găsi vreo ofertă sau vreo minune care mă poate salva. Primul lucru care mi-a apărut în faţă atunci când am accesat internetul a fost videochatul. Iar studioul de videochat despre care se vorbea foarte mult şi despre care toţi spuneau că este cel mai bun era Lucky Studio. Era şi foarte convenabil, pentru că eu eram din Suceava iar Lucky Studio se afla în Iaşi. Deci era foarte aproape şi mi-am spus să încerc, în ciuda a ceea ce ar fi putut spune lumea.

Ajunsă la studio a urmat interviul stabilit la telefon. Trebuie să recunosc, aveam emoţii. Dar, după nici 5 minute mi-am dat seama că nu aveam de ce. Managera care m-a întâmpinat era foarte amabilă şi foarte drăguţă. Îmi zâmbea mereu şi mă privea duios, aşa ca o mamă. Mi-a explicat că nu trebuie să îmi fac griji, că totul se va rezolva şi că voi obţine şi mulţi bani cu care o să mă răsfăţ şi o să uit de toate. Când am întrebat-o de câştiguri, mi-a spus că, în general, un model câştigă între 300 şi 800 de lei pe zi. Desigur, aceste sume nu erau bătute în cuie şi puteau oricând să crească. Am semnat contractul tot în acea zi, pentru că nu aveam la ce să mă mai gândesc. A doua zi urma să vin să lucrez, dar nu aveam unde să stau până atunci. Lucky Studio mi-a oferit atunci cazare gratuită în vila pe care o deţine în centrul Iaşiului. Mi s-a părut foarte frumos gestul, pentru că nimeni nu s-a mai arătat atât de interesat de mine. De obicei, oamenii te lasă să te descurci singură, nu interesează pe nimeni cum ieşi din situaţiile în care eşti.

Trebuie să spun, ajunsă la vilă, (tot cu ajutorul celor de la Lucky Studio, care mi-au pus maşină şi şoferiţă la dispoziţie) am rămas puţin şocată, pentru că arăta uimitor. Nu îmi venea să cred că o să stau cazată într-un asemenea loc şi nu o să plătesc nimic. A doua zi desigur că aceeaşi maşină mă aştepta să mă ducă la studio. Nici nu mă aşteptam să fiu tratată atât de bine, dar mi-a plăcut. La studio, câteva fete m-au întâmpinat şi m-au aranjat complet, de la machiaj până la coafură şi vestimentaţie. Managera m-a luat de braţ apoi şi mi-a făcut un tur al camerelor. Din cele 25 de camere, ea m-a lăsat să o aleg pe care mi-o doream. Toate erau superbe şi erau amenajate foarte frumos, nu ştiam ce să aleg. Dar una singură mi-a atras atenţia. Avea baldachine peste pat şi era aranjată exact pe gustul meu, aşa că nu am ezitat. Am intrat împreună cu manageră în cameră, care mi-a explicat cum o să funcţioneze totul. Desigur, urma să am parte şi de training profesional, dar pentru început a trebuit să mă acomodez.

Mi-am dorit ca prima zi să fie că una de probă, voiam să văd cum este videochatul şi în ce constă acesta. M-am logat pe conturile făcute de fetele care se ocupă cu asta de la Lucky Studio şi am început. Managera mi-a explicat care sunt butoanele pe care trebuie să le folosesc, cum trebuie să procedez şi ce fel de cuvinte să folosesc. Când am intrat pe site, prima dată cred că am avut 10 vizitatori pe pagină în prima oră. M-am luat la vorbă cu aceşti admiratori, care au observat că sunt nouă pentru că eram ca timidă. Însă, acest lucru a fost un avantaj, deoarece le plăcea inocenţa mea.

Am continuat aşa cu vorba şi au trecut 2 ore şi admiratorii se înmulţeau. Apăreau tot mai mulţi pe pagină şi mă bucuram foarte tare. Asta însemna că sunt frumoasă, iar acest lucru mi-a dat încredere în mine. La ora 12 mi-am luat o pauză şi m-am dus în camera de relaxare. Acolo se aflau câteva fete care erau şi ele modele şi care îşi beau cafeaua împreună. M-am alăturat lor şi am început să ne cunoaştem. Am fost surprinsă să văd că toată lumea de la Lucky Studio este foarte amabilă şi înţelegătoare. M-am simţit foarte încurajată de atitudinea femeilor de aici, încât eram şi mai hotărâtă să rămân.

M-am întors în camera mea şi mi-am reluat activitatea pentru încă 2-3 ore. Nici nu mi-am dat seama când au trecut, pentru că am primit atenţie şi complimente mereu. M-am simţit apreciată şi am simţit că la Lucky Studio este locul meu. La sfârşitul turei, managera m-a întâmpinat zâmbind şi mi-a pus în mână o sumă de bani. Am rămas nedumerită şi nu ştiam ce se întâmplă. Aveam în  mână 389 de lei şi nu ştiam pentru ce. Am crezut că aceasta este doar o zi de probă, dar Lucky Studio a făcut în aşa fel încât să fiu plătită. M-am simţit minunat!

În următoarele zile s-a organizat o excursie în Praga, unde eu şi câteva modele urmam să primim training-ul promis în sediul cel mai mare de videochat. După câteva zile în care am învăţat lucruri uimitoare, ne-am întors la Lucky Studio cu un bagaj de cunoştinţe. Pe care le-am utilizat în folosul meu şi care îmi aduc astăzi 720 de lei zilnic. În  primele luni la Lucky Studio m-am axat undeva pe la 300 şi 500 de lei pe zi. Dar după training, am crescut considerabil.

Ce pot spune, în fiecare zi sunt în siguranţă pentru că Lucky Studio mă ajută cu transportul orice s-ar întâmpla. La fel şi cu cazarea şi tot ce am nevoie. Ca să nu mai spun că programul este foarte flexibil şi nu este nevoie să mă stresez dacă am şi alte priorităţi. Pot să fac un program în funcţie de necesităţi, pentru că lucrez între femei şi ne înţelegem una pe alta. Sunt liberă să fac ce vreau şi mă bucur de câştiguri foarte frumoase şi un mediu primitor de muncă. Mi-am recăpătat încrederea şi am devenit mai puternică, dar şi independentă. În doar un an de zile, Lucky Studio m-a schimbat radical în bine. Acesta este, de fapt, secretul despre videchatul Lucky Studio. Încearcă să ajute orice femeie să se realizeze şi să scape de probleme. Pentru mine, Lucky Studio înseamnă totul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.