Lucrez la Lucky Studio de 2 ani și e jobul ideal pentru mine

10
2647

Mandria mea cea mai mare este ca lucrez la Lucky Studio de foarte mult timp deja si sunt foarte multumita, pentru ca am facut alegerea potrivita. Daca Lucky Studio Iasi nu ar fi fost potrivit pentru mine, probabil n-as mai fi stat atat de mult timp.

Intamplarea face ca eu sa mai fi lucrat la Lucky Studio inainte, dar nu ca si model de videochat, ci precum make-up artista. Si nu te gandi ca am devenit model de videochat din vreo nemultumire, pentru ca Lucky Studio Iasi ma platea foarte bine si ca make-up artista.

Nu duceam lipsuri din jobul de make-up artista la Lucky Studio, dar cand le aranjam in fiecare zi pe fete, mai povesteam una alta. Una din ele, Mirabela, era de mai bine de 3 ani model de videochat la Lucky Studio si imi spunea de castiguri. Imi povestea cum intr-o zi ba a castigat 2.000 de lei, ba 3.000 de lei.

Cat poate obtine un model de videochat la Lucky Studio?

Mi se pareau sume foarte mari, mai ales ca le obtinea intr-o singura zi. Bine, asta se intampla si pentru ca avea experienta. Dar chiar si asa, Lucky Studio ofera sume foarte mari de bani. Mie mi-ar fi fost de ajuns chiar si intre 300 si 800 de lei zilnic.

Asa ca, am vrut sa incerc, sa vad cum e. Si asa am trecut de la make-up artista la Lucky Studio la model de videochat. Tot ce pot spune acum, dupa un an de cand fac videochat, este ca ma bucur nespus de mult pentru decizia facuta.

Sincera sa fiu, nu m-as fi vazut ca model de videochat in Iasi vreodata, dar acum ca fac asta, mi se pare absolut normal. Recunosc ca inainte poate mai aveam si restrangeri cu privire la acest job.

La Lucky Studio, am primit discretie si confidentialitate

confidential

Ma gandeam cu teama ca daca vor afla ai mei, prietenii sau oricine altcineva, ma vor indeparta de ei. Dar nu a fost asa, pentru ca Lucky Studio oricum mi-a oferit discretie si confidentialitate, asa ca nu avea nimeni cum sa afle. Daca nu cumva le spuneam eu, desigur.

In primele zile a fost putin ciudat sa fiu eu cea care este aranjata de catre fetele de la make-up, dar mi-a placut. Totul mi-a fost pus asa pe tava ca si model de videochat si ador asta.

Zilnic, obtin cate 560 de lei la Lucky Studio din videochat si stiu sigur ca nu-mi mai trebuie altceva. Aceasta angajare in videochat este totul pentru mine.

10 COMENTARII

    • Doamne, dar de ce sa-mi puna asa ceva? La studio sunt absolut libera sa fac tot ce vreau, ca orice fata care lucreaza aici. S-au bucurat chiar de decizia mea :*

  1. Eu nu credeam inainte ca la Lucky Studio se castiga atat. A mai incercat o prietena sa ma convinga. Dar nimic… Insa vad acum ca pana si fetele din staff-ul Lucky Studio se angajeaza ca si modele. Poate o fi chiar asa avantajos cum mi s-a spus:-??

  2. Eu nu stiu cum e la Lucky Studio, dar stiu cateva fete care lucreaza acolo si care se comporta foarte frumos, sunt foarte elegante si sunt mereu vesele si ingrijite. Asta sigur este de bine, cred. :-s

    • Dupa vreo 7 luni, pentru ca eu oricum eram prezenta mereu in studio si auzeam sfaturile pe care trainerii le dadeau fetelor si asa mai departe. Dar nu stiu dupa cat timp poti castiga si tu asta. Poti castiga chiar si din primele luni, depinde de norocul tau :*

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.