Lucky Studio, un loc de muncă special

0
1383
Femeie
Femeie

Când termini facultatea sau chiar de dinaintea acestui eveniment, începi te gândeşti tot mai serios la un loc de muncă. Părinţii nu te dau afară din casă neapărat, dar te bat la cap zilnic faci ceva pentru a aduce şi tu bani. La urma urmei, chiar dacă nu-ţi dai seama, au dreptate foarte multă, ţinând cont de traiul de viaţă românesc – unul nu foarte ridicat, spunem.

Aşa m-am trezit şi eu încurcată. Terminasem Litere, însă, mi-am dat seama nu ai prea ce face cu această facultate dacă nu te vrei profesor. Opţiunile erau tot mai mici şi neinteresante şi începea mi pară rău am ales această specializare.

Totul avea se schimbe în momentul în care am văzut un afiş care făcea reclamă unui studio de videochat: Lucky Studios. M-a atras numele, în primul rând, „lucky” însemnând „norocos/norocoasăîn limba englezămăcar nu am făcut facultatea degeaba. Cu inima în dinţi, am mers la interviu unde am fost întâmpinată de o doamna frumoasă şi elegantă, genul de femeie la care aspiră oricine fie în viaţă. Observând sunt relativ timidă, m-a încurajat fiu mai deschisă, deoarece aceasta este o calitate  necesară la acest loc de muncă. La urmă urmei, trebuie conversezi cu persoanele care te apelează video, nu e de ajuns doar arăţi bine.

Aceasta mi-a explicat persoanele cu care voi vorbi nu sunt din România, ci din ţări ca Statele Unite sau Regatul Unit, lucru care m-a bucurat enorm – până la urmă, nu am făcut o facultate degeaba, ci chiar ajută avansez în viaţă. Am mai aflat pot am cam ce orar îmi doresc eu. Lucky Studio îţi oferă posibilitatea lucrezi în oricare din cele trei ture (dimineaţa, după amiaza sau noaptea), în care zi a săptămânii doreşti. Mai mult chiar, poţi alege o singură tură pe săptămână.

Salariul este mai mult decât convenabil. Poţi încheia contract pe o lună, trei ori şase sau pe un an, doi sau trei. Evident, nu m-am avântat din prima la contractul cel mai mare, ci l-am luat pe cel mai mic, de o lună, pentru a testa apele. Vreau va spun după terminarea contractului de o lună a fost ideea şi sugestia mea închei un contract pe trei ani, fără ezit. Ţinând cont fiecare contract îţi oferă un bonus, din care, cel mai mare, de 38.880 de lei pentru contractul de trei ani, nici nu aveam de ce mai gândesc.

Iată acum cu doar jumătate de an până la terminarea noului contract şi pot va spun nu am fost niciodată mai fericită!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.