Lucky Studio te învață că viaţa merită trăită din plin

0
1151
lucky studios

Toate fetele își doresc să aibă parte de cât mai mult timp liber, să fie libere, însă nu şi lipsite de câştiguri care să ne întreţină mofturile. Ce ar fi viaţa fără bani până la urmă? Aşa că secretul de a le împăcă pe amândouă a fost pentru mine acceptarea jobului la Lucky Studio, cel mai mare studio de videochat din Iaşi şi de fapt din toată ţara.

Lucrând la Lucky am descoperit de fapt ce înseamnă să ai libertatea unui program, câştigul impresionant şi o balanţă între toate. În primul rând, libertatea de a avea programul lejer înseamnă la Lucky Studio posibilitatea de a lucra pe o anume tură aleasă de fiecare model în parte. Mai exact, se poate alege tura de dimineaţă, de după amiază sau de noapte. În principiu, e ca la orice alt job unde ai muncă în ture. Concret, e mai mult de atât, pentru că îţi poţi alege până şi zilele când să lucrezi.

În al doilea rând, chiar dacă ţi se oferă o libertate în asta nu înseamnă că ai mai multe sau mai puţine şanse de câştig. Fiecare fată, model la Lucky Studio, are şanse de câştig pe măsura implicării. Poţi sta pe chat cu aceeaşi persoană ore bune – nu ar fi chiar prima dată când acelaşi tip doreşte compania ta virtuală, a ta şi numai a ta, pentru tot timpul cât eşti tu disponibilă. Asta e și mai grozav pentru că, la sfârșitul fiecărei zile, Lucky Studio îți plătește toți banii pe care tu îi câștigi din videochat. Şi aici ai o libertate care să îţi ofere încredere: îţi poţi calcula şi singură câţi bani trebuie să primeşti, nu este nimic de ascuns şi se ştie de la bun început cum stă treaba.

Nu crezi până când nu vezi. Ei bine sunt multe fete care spun asta. Poţi vizita oricând studioul de videochat. Nu acelaşi lucru se întâmplă şi cu bărbaţii care trebuie să aştepte la intrare. Nu le este permis accesul, indiferent dacă este rudă cu tine sau cine ştie cine. Regulă de „no men” este una care le ajută pe fete să aibă încredere că sunt în siguranţă în cadrul studioului.

Se întâmplă ca atunci când ai bani să nu ai timp liber şi invers. Se întâmplă la un moment dat să îţi dai seama că parcă timpul trece pe lângă tine. Aşa că la Lucky Studio să munceşti şi să ai şi timp pentru tine şi pentru distracţii, însemană pur și simplu să-ți trăiești viața!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.