Lucky Studio – şansă de realizare

0
1439
Happy Hispanic Woman Using Tablet Computer or iPad

Tânăra, debusolată, inhibată, neîncrezătoare şi destul de sceptică. Aceste sunt doar câteva dintre cuvintele pe care le pot spune despre mine şi despre viaţă mea, înainte că Lucky Studio să fie parte din mine. Dacă cineva m-ar întreba cum era caracterul şi personalitatea mea în urmă cu un an şi dacă ar face o comparaţie cu ceea ce sunt astăzi, cu siguranţă nu vor există grade de comparaţie prin intermediul carora să putem identifica trecutul în prezent. Pentru mine totul s-a schimbat.

Am început cu paşi timizi şi am pătruns destul de neîncrezătoare în această lume a videochatului. Credeam că judecată oamenilor şi că reacţia persoanelor apropiate va fi una destul de dură şi aspră. Mare mi-a fost mirarea să descopăr că oamenii nu mai sunt atât de „închişi la minte” aşa cum erau odinioară.

Sunt studentă la Facultatea de Inginerie Alimentară din Iaşi şi pentru că aveam nevoie de bani, am decis să vin la Lucky Studio pentru o luna sau două, cât timp era nevoie pentru a-mi reveni din punct de vedere financiar. Este adevărat că am ieşit foarte repede din impasul respectiv şi că acum sunt cu adevărat realizată.

Locuiam la cămin pentru că nu îmi permiteam închirierea unei locuinţe doar pentru mine. Circulam doar cu autobuzul, deşi trebuia să  alerg în fiecare zi dintr-o parte în cealaltă a oraşului. Şi aşa cum am precizat deja, îmi este greu să mai identific trecutul în prezent. Astăzi, totul e diferit. M-am mutat singură, locuiesc într-un apartament cu două camere şi îmi pot primi prietenele oricând vreau. De asemenea, în mai puţin de 7 luni la Lucky Studio am reuşit să îmi cumpăr maşină la care visam. Mereu mi-am dorit să am un Opel Tigra al meu şi sigur că am reuşit şi acest lucru.

Acum sunt mai convinsă că niciodată că fiecare persoană îşi face norocul cu mâna ei. Oricum ar fi, visele noastre trebuie să fie mai presus decât orice alte priorităţi. Realist vorbind, nicio altă femeie nu îşi poate clădi un viitor, tânăra studentă fiind şi având un salariu minim pe economie. Tocmai acesta este motivul pentru care am decis că trebuie să preiau iniţiativa şi să îmi clădesc viitorul de una singură.

Regrete? Nu voi avea avea niciodată regrete! Mereu mă voi deschide şi voi povesti cu mare drag despre locul care a reuşit să schimbe întreg cursul vieţii mele. La Lucky îmi găsesc prietenele, familia şi colegele de breaslă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.