Lucky Studio mi-a oferit o carieră de model

0
1254
lucky studio

Întotdeauna mi-am dorit să fiu model fashion. Nu sunt însă de o frumusețe perfectă și sunt bucuroasă că pot să am măcar o carieră de model de videochat. Am debutat împreună cu Lucky Studio, acum 3 ani de zile. Eram model de videochat. Acest job mi-a permis să fiu în tendinţe cu cele mai noi schimbări din lumea modei. Ori, ca model de videochat trebuie să fii la curent cu ce se poartă, ce se discută şi ce se întâmplă în viaţa mondenă.

Jobul meu în cadrul studioului de viodechat din Iaşi, Lucky Studio a început încă din primul an de facultate. Eram la facultatea de Jurnalism. Atunci am auzit pentru prima oară de Lucky Studio. M-am interesat şi am mers la un interviu. Modul în am fost tratată la interviu m-a atras şi mai mult. Aveam pe masă biscuiţi şi fructe, iar managera m-a servit cu cafea şi a fost mai mult ca o discuţie între fete.

Apoi am aflat de avantajele oferite. Transport în siguranţă până la studio, de acasă de la mine. Bani în buzunar în fiecare zi. Mi s-a spus de la început că în primele zile nu am să câştig o avere. Dar cu timpul o să îmi atrag admiratorii şi o să am bani şi mai mulţi. Pe mine mă mulţumea pentru început suma de 150-300 lei. Aveam bani zilnic şi nu depindeam de ai mei. După cel puţin 3 luni de zile am ajuns să câştig şi 300-500 lei pe zi. Era ok pentru mine. Şi aveam şi un program flexibil.

Lucky Studio – o uşa deschisă pentru viitor

Facultatea era ceea ce îmi doream ca şi carieră. Jurnalismul m-a învăţat o mulţime de tehnici pe care le-am aplicat şi în jobul meu de model de videochat. Mi-am făcut singură programul de lucru. De joi până duminică inclusiv lucram. Adică 4 zile pe săptămâna câte 8 ore. Îngrijirea în cadrul celui mă bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară nu se compară. Şedinţe de machiaj, ore de fitness, vestimentaţie pentru zilele de lucru şi şedinţe de fotografii lunar, toate incluse de Lucky Studio. Aşa mi-am făcut şi portofoliul de fotografii cu care am optat pentru un job în modă. De atunci, am semnat un contract pe 2 ani de zile. Şi am primit şi un bonus frumos. Undeva la 26.000 lei, care mi-a permis distracţie, poftă de viaţă şi răsfăţ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.