Lucky Studio m-a ajutat să ajung la Paris, în vacanţă

10
1728
Paris

N-aş fi crezut că voi ajunge vreodată să merg în vacanţe prin Paris, Roma, Luxemburg şi aceste locaţii atât de frumoase! Până acum mă uitam doar prin reviste şi pe internet la poze cu aceste locaţii, eventual la unele fete care mergeau acolo. Dar după colaborarea cu Lucky Studio am început să-mi permit şi eu.

Înainte credeam că este greu să ajung să vizitez Parisul timp de 7 zile şi să-mi cumpăr tot ce vreau de acolo, să mă relaxez şi să mă răsfăţ. Dar mă bucur că este posibil acum, cu Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Şi ce crezi? Am reuşit aceste lucruri în doar 2 luni de zile muncite la Lucky Studio! Dacă înainte mi-ar fi spus cineva că voi ajunge la Paris în vacanţă şi îmi voi permite orice, aş fi râs. Mai ales că aveam un venit care nu depăşea 1.000 de lei, deci nu aveam ce să fac cu banii aceia în vacanţă în Paris.

Cum m-a ajutat Lucky Studio să ajung la Paris

lucky Studio

M-am angajat la Lucky Studio acum 4 luni de zile, dar pot spune că de atunci am parte de cele mai frumoase lucruri. Luna trecută, de exemplu, am fost la Paris timp de 7 zile. Cum a fost posibil? Îţi voi explica imediat.

Lucky Studio mi-a pus la dispoziţie un sistem de plată la zi, datorită căruia pot să câştig zilnic între 300 şi 800 de lei. Bucurându-mă de acest sistem de plată, câştig zilnic cam 320 de lei acum. La început am câştigat 190-260 de lei pe zi, dar am evoluat.

Datorită acestui sistem şi datorită programului flexibil de la Lucky Studio, am reuşit să plec 7 zile într-o vacanţă de vis în Paris. Lucky Studio m-a ajutat să strâng banii necesari în tot acest timp.

La Lucky Studio, veniturile mele lunare cresc

woman-making-money-leverage-income-med-size

Nu numai câştigurile zilnice de la Lucky Studio mă ajută, dar şi bonusurile săptămânale care m-au făcut să evoluez. Fiindcă Lucky Studio mă premiază în fiecare săptămână cu bonusuri între 300 şi 3.000 de lei, îmi permit să mă răsfăţ.

După vacanţa în Paris, mi-am permis şi câteva city-break-uri în Roma, Luxemburg, Atena şi aşa mai departe. Nu este greu să merg în fiecare weekend în aceste locuri, pentru că acum am banii necesari pe care îi obţin la Lucky Studio.

Dar şi timpul liber pe care cei de la studio mi-l oferă. Dacă nu mi-ar fi oferit atâta libertate şi flexibilitate, nu ştiu cum aş fi reuşit fără Lucky Studio.

10 COMENTARII

    • Da, în doar 4 luni muncite la Lucky Studio. Eu zic să crezi faptul că Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat pentru că oferă cele mai bune câştiguri 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.