Lucky Studio – înseamnă un job în videochat în care te simți apreciată și liberă

0
1166
Lucky Studios

 

 

       Cu toţii ştim cât este de dificil să găseşti un job care să nu pună o grămadă de restricţii sau ordine, fiindcă toate firmele au regulile lor. Şi Lucky Studio are regulile sale, dar sunt reguli care ţin de valorile umane. Nu este un studio de videochat care doreşte să se îmbogăţească pe spatele modelelor, ci doreşte să ajute. Mie, ca model de videochat, nu mi s-a impus nimic, mi s-a cerut doar să fiu onestă şi să am bun simţ. Din acest motiv Lucky Studio este liderul din lumea videochatului, pentru că oferă libertate.

Această libertate mi s-a oferit de la început, când mi s-a dat şansa să îmi aleg un contract de colaborare aşa cum îmi doresc. Dacă doream pe o perioadă mai scurtă, alegeam contractul de o lună, 3 sau 6, iar dacă doream mai mult, era cel de un an, 2 sau 3. Atât de simplu a fost totul, eu trebuia doar să mă decid. După aceasta, mi-am ales şi propriul program. Ce alt job mai face asta? Ţi se oferă un contract pe care îl semnezi fie că îţi convine sau nu, iar programul e cel care e. Nu poţi schimba nimic. Dar la Lucky Studio a fost total diferit, pentru că parcă eram eu stăpâna mea, nu altcineva.

Asta nu a fost totul, fiind doar începutul. Când am venit în prima zi de muncă, am fost lăsată să aleg o cameră din cele 25 pe care Lucky Studio le avea. Şi pot spune cu mâna pe inimă că nu am mai văzut asemenea camere, cu atâta lux şi atâtea dotări. Mi-a fost foarte greu să aleg una, pentru că toate erau frumoase şi amenajate cu stil. Dar Lucky Studio mi-a oferit posibilitatea de a schimba aceste camere în fiecare zi. Deci, mă puteam bucura de toate în parte. Iar în camera mea, făceam numai ce voiam eu, nu stătea nimeni pe capul meu să îmi spună ce e bine şi ce nu. Eu eram singura care decidea ce este bine şi alegerile îmi aparţineau atâta timp cât eram cu admiratorii mei online. Din acest motiv iubesc Lucky Studio, pentru că mă simt în largul meu aici.

Am ales şi metoda de salarizare, care era fie fixă sau după comision. Puteam să schimb această grilă oricând, pentru că Lucky Studio îmi respecta dorinţele. Dar eu am ales comisionul, pentru că am auzit de la celelalte modele că se câştigă bine. După ce am văzut că pot obţine între 440 şi 560 de lei pe zi, m-am convins singură. Lucky Studio este singurul studio de videochat care îmi dă toată libertatea să am o viaţă frumoasă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.