Lucky Studio înseamnă câştiguri extraordinare în videochat

0
1182
lucky studio

             O să îţi povestesc cum am ajuns să am atâtea câştiguri, încât să nu mai ştiu ce să-mi cumpăr! Lucky Studio Iaşi mi-a arătat ce înseamnă să ai o viaţă plină de câştiguri. Gata cu pierderile, eu câştig în viaţa de acum. Mereu!

Experienţa mea în acest domeniu m-a făcut să pun în balanţă totul şi să realizez că Lucky Studio Iaşi este cel mai bun studio de videochat. Am lucrat prin diverse studiouri, din diverse oraşe, dar abia acum pot spune că mi-am găsit un job adevărat. Tot ceea ce fac la Lucky Studio înseamnă câştig, nimic nu iese vreodată în pierdere.

Când vorbesc despre câştig, mă refer la un câştig din toate punctele de vedere. De la bani, program, bonusuri, până la discreţie, legalitate, contracte şi alte servicii. Cu Lucky Studio, totul aici este în favoarea mea, nimic împotriva mea. Metoda de salarizare este în funcţie de fiecare model. Fie aleg salariul fix de 4.500 lei, fie aleg să lucrez după un commision care începe de la 50% şi ajunge până la 80% din câştiguri. Asta ca să nu mai vorbesc de bonusurile de la sfârşitul săptămânii. În orice caz, banii sunt primiţi zilnic, în cont bancar sau în mână.

La Lucky Studio, orele de muncă sunt flexibile, programul la fel. Pot lucra 7, 8 sau 9 ore, timp de câte zile pe săptămână vreau eu. Programul este în funcţie de cerinţele mele. Cerinţa mea a fost să muncesc cât mai mult, pentru a câştiga cât mai mult. Am optat pentru un contract de 3 ani din care am primit 10.000 lei în mână. Orele de lucru sunt de dimineaţă, pentru că atunci am cea mai mare energie, timp de 6 zile pe săptămână. Aş fi lucrat 7, dar duminică este ziua în care prefer să îmi răsfăţ corpul cu spa şi masaj.

Cea mai bună parte la Lucky Studio este faptul că totul este confidenţial şi discret. Legal şi discret, pentru ca modelele să se simtă protejate. Astfel, pe lângă România şi alte ţări care sunt blocate, pot alege şi eu altele pe care să le blochez. După bunul meu plac, dacă este ceva ce îmi splace, sunt satisfăcută aici.

Machiajul, înfrumuseţarea, transportul şi tot ceea ce ţine de îmbunătăţirea mea, sunt gratis, desigur. Însă, asta este doar un alt avantaj pentru mine. Adevăratul meu câştig este că mă aflu în cel mai corect, frumos şi primitor studio din ţara mea. Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară este pentru mine.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.