Lucky Studio îmi oferă bani, siguranţă şi confort – mi-aş dori mai mult de atât?

0
1081
videochat Iasi

Fiecare loc de muncă are avantajele sale, sunt sigură de asta. Doar că pe mine nu mă încânta parcă mai nimic, din moment ce îmi doream o grămadă de lucruri. Am pretenţii de la mine şi nu mi-aş fi dorit să lucrez pe bani puţini, să pierd vremea pe oriunde. Cu gândul că timpul oricum îl investesc într-un job, cel puţin trebuia să merite.

La Lucky Studio am găsit ceea ce alţii nu aveau cum să îmi ofere. Sau cel puţin nu totul la pachet. Aici am descoperit în primul rând farmecul banilor din videochat. Poate că nu câştig enorm de mult, însă cu siguranţă nu sunt de neglijat. Am bani zilnic care mă ajută să mă răsfăţ şi să îmi fac poftele, oricare ar fi ele.

Câştig foarte bine, pot să mai pun şi de-o parte pentru zile mai proaste. Pe lângă salariul primit, bonusul este şi el de mare importanță. Spre exemplu eu am început cu un contract de un an, drept pentru care am primit 13.480 de lei ca bonus din videochat.

Siguranţă şi confort la Lucky Studio

Şi aceste două lucruri sunt importante, mai ales că suntem femei admirate. Aşa că, la Lucky Studio, se iau toate măsurile necesare pentru ca fetele să fie în siguranţă şi să fie mulţumite de locul lor de muncă. Bărbaţii nu au ce cauta în studio, nici măcar în vizită sau să vină după iubitele lor.

Mai apoi, pentru fetele care au nevoie, Lucky Studio oferă şi transport gratuit, de la studio şi până acasă şi invers, pentru fiecare în parte. Asta înseamnă pentru mine un mare plus pentru că nu mă îngrijorez de drum şi de banii necesari pentru asta, zi de zi. Desigur, adaugă şi faptul că sunt comodă şi mă răsfăţ parcă, având mereu pe cineva care se asigură să ajung cu bine la muncă, la videochat, şi înapoi acasă.

Pentru mine, Lucky Studio înseamnă în mod egal siguranţă şi confort şi nu în cele din urmă sursa mea de venit, sursă a banilor de care am nevoie. Însă nu sunt nici obligată să rămân în branşa asta. Pot renunţă oricând. Oricum nu îmi doresc asta, însă ştiu sigur că dacă mi-aş dori să plec nu mă împiedică nimeni.

Alegerea mea de a lucra cu un studio precum Lucky Studio a fost şi este una pe care nu o regret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.