Lucky Studio îmi este alături mereu

0
1481
lucky studio iasi

 Auzeam mereu cum toată lumea spunea “trăieşte clipa” şi nu reuşeam să înţeleg ce înseamnă asta. Adică, cum poţi trăi clipa, când eşti la muncă până târziu? Când vii acasă eşti obosit, iar în zilele libere te odihneşti doar. Mi se părea absurd să spun asta înainte să lucrez la Lucky Studio. Acum, însă, pot spune cu drag că trăiesc clipa.

Jobul de model de videochat la Lucky Studio Iaşi a reuşit să mă facă să simt fiecare moment frumos al vieţii. Acum nu mai pot spune niciodată “nu am timp”. Am timp pentru orice. Pentru cumpărături, pentru prieteni, pentru studii.

Începutul unui viitor promiţător

M-am angajat la Lucky Studio acum un an, şi pot spune cu mâna pe inimă că nivelul de satisfacţie a ajuns la cote maxime. Din orice privinţă, Lucky Studio mă mulţumeşte. Cu ce să încep? Cu banii, pe care cu toţii ni-i dorim, şi fără de care nu se poate. Când am intrat în domeniul videochatului, am căutat un studio care să îmi ofere cât mai mulţi bani, în cel mai corect mod. Desigur că aici mi-am îndeplinit cerinţele, deoarece este cel mai bun studio din Iaşi şi din ţară.

Am început uşor, cu un câştig de 200 de lei pe zi. Cu ajutorul trainerilor, care mă perfecţionau pe zi ce trece, am ajuns la 650 de lei pe zi. Aceşti bani intrau în contul meu de fiecare dată când terminam tura de 8 ore. Am optat pentru card bancar, căci este mult mai sigur. Nu vreau să deţin sume mari de bani la mine, este un pericol. Pe lângă aceşti bani, am avut parte şi de make-up, şedinţe foto, accesorii, transport şi cursuri de limba engleză şi franceză gratis. Aceşti bani au venit din bonusul de angajare de 7.320 de lei, la contractul de 6 luni.

Programul, contractul şi confidenţialitatea – al doilea aspect pe care l-am urmărit la Lucky Studio. Aceste 3 simple aspecte fac ca totul să se schimbe, dacă sunt aşa cum trebuie. În această privinţă, nu am nicio plângere cu Lucky Studio. Am putut să îmi aleg singură un program, în aşa fel încât să pot face şi alte lucruri. Contractul oferit îmi dădea siguranţă, căci e întru totul legal, fără nicio clauză ascunsă care să mă oblige să fac ceva. Iar, cât despre confidenţialitate, toate ţările în care se aflau prietenii mei au fost blocate. Lucky Studio îmi respectă intimitatea, îmi oferă discreţie şi are grijă de mine.

Pas cu pas, mă îndrept spre un viitor uimitor, alături de Lucky Studio.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.