Lucky Studio îmi asigură jobul în videochat cu cele mai mari câştiguri din Iași

0
1113
luckystudio.ro

Experienţa în domeniul videochatului îmi permite să afirm că nu există câştiguri mai mari precum la Lucky Studio. Am câţiva ani buni de când lucrez ca şi model de videochat, dar cele mai mari câştiguri le am cu Lucky Studio Iaşi. Motivele pot fi variate, dar profesionalismul şi corectitudinea se află sigur printre primele motive ale câştigului.

Unul din lucrurile pe care le-am experimentat la Lucky Studio pentru prima dată a fost plata la zi. Am mai primit banii o dată la o săptămână, la două săptămâni, dar niciodată în fiecare zi. De aceea, Lucky Studio este unic pentru mine. Pentru a-mi fi dat banii la zi, celelalte studiouri ar fi trebuit să o facă ilegal, iar eu rămâneam cu bani puţini.

Dar Lucky Studio face minunea de a-mi oferi un salariu foarte mare, în cel mai legal mod. Acesta a fost primul lucru de care m-au asigurat cei de la studio. Am citit tot contractul şi am observat că nu existau clauze sau propoziţii ascunse, era transparent. Când am văzut că sunt în deplină legalitate, l-am semnat şi apoi i-am lăsat pe cei de la Lucky Studio să mă delecteze cu toate beneficiile acestuia.

Pare absurd, dar deşi am o experienţă vastă în domeniu, niciodată nu am beneficiat de pe urma contractului de alte lucruri în afara unui bonus de angajare slăbuţ. Dar, pe lângă bonusul de angajare uriaş oferit de Lucky Studio, am profitat şi de alte servicii. Un bonus de 38.880 de lei, din care 10.000 doar pentru mine, iar restul sub o formă materială. Poate te întrebi la ce mă refer prin acea “formă materială”. Nu e deloc greu, Lucky Studio Iaşi mi-a dăruit pe toată durata contractului fel şi fel de şedinţe şi accesorii. Printre acestea se numără şi şedinţele de înfrumuseţare la fiecare 6 luni şi make-up zilnic.

Am mai profitat şi de 9 şedinţe foto extraordinare, accesorii specifice videochatului şi cursuri. Aceste cursuri m-au ajutat să învăţ mai bine limba engleză şi franceză. Acest lucru m-a bucurat foarte mult, deoarece la celelalte studiouri eram nevoită să folosesc internetul. Nu mă ajuta nimeni să învăţ mai bine aceste limbi străine, trebuia să mă învăţ singură.

Acesta este un motiv pentru care apreciez Lucky Studio, pentru că nu mă lasă niciodată să mă descurc singură. Femeile de aici se ocupă în permanenţă de mine şi frumuseţea mea. Iar această grijă a studioului s-a observat şi în câştigurile mele, ce depăşeau suma de 700 de lei pe zi. Nu am niciun reproş să aduc acestui studio, este locul perfect pentru mine, căci sunt o femeie ambiţioasă, cu idealuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.