Lucky Studio Iaşi – o alegere pe care nu o regret

0
1295
lucky studio iasi

Ştiu că poate unii mă judecă, dar nici că-mi pasă! Sunt model de videochat la Lucky Studio Iaşi şi sunt foarte mândră de asta! Mai mult ca sigur la fel aţi fi şi voi dacă aţi fi în locul meu, fetelor. Asta pentru că Lucky Studio îţi oferă un loc de muncă foarte bine plătit şi condiţii extraordinare, cum nu mai găseşti nicăieri.

Spun că nu regret alegerea făcută de a mă angaja la Lucky Studio Iasi. Am un an şi trei luni de zile de când lucrez şi dacă aş fi din nou pusă în situaţia de a mă angaja, aş face de fiecare dată aceeaşi alegere: cel mai mare studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Multe dintre voi nu ştiţi – trebuie să recunosc că nici eu nu ştiam exact – ce implică un job în videochat. Am descoperit cu surprindere (mai mult decât plăcută) că nimic nu e cum zice lumea. De fapt, lucrând la Lucky Studio m-am simţit şi mă simt în continuare ca într-o mare familie – familia fetelor, modelelor şi tuturor angajatelor din acest studio de videochat. Nu calcă picior de bărbat în clădire – asta este politica încă de la înfiinţare. Aşa te simţi tot timpul în siguranţă.

Până aici am lămurit chestiunea cu siguranţa? Nu prea. Trebuie să vă mai spun că Lucky Studio asigură şi transport gratuit tuturor modelelor, confidenţialitate maximă şi o deplină siguranţă financiară. De legalitate 100% nici nu se pune problema – condiţia de angajare este vârsta minimă de 18 ani şi se lucrează fie cu contract individual de muncă, fie cu contract de colaborare.

Am intrat deja la partea de bonusuri, când vă spuneam de transportul gratuit. La fiecare contract semnat, indiferent de perioadă, am văzut cu proprii mei ochi că erau incluse: transport, cazare (în caz de nevoie), training, şedinţe foto, machiaj, coafură şi cursuri de limbi străine (engleză şi franceză). Asta pe toată durata contractului, indiferent că semnam pe 1 lună sau pe 3 ani.

Liberă să-mi aleg programul după cum doream sau chiar să renunţ oricând, am semnat mai mult decât încântată. De plată nici nu mai ştiu ce să spun. Ca o comparaţie, vă spun că eu câştig zilnic cât alţii câştigă într-o săptămână sau două. A, încă un lucru uitam să vă spun: sunt sigură că îmi primesc banii de fiecare dată mulţumită invenţiei Lucky Studio – plata la zi.

Acum sper că înţelegeţi de ce am spus că nu regret şi de ce susţin în continuare că Lucky Studio e cea mai bună alegere pe care am făcut-o pentru mine. Vă invit să devenim colege – sigur nu veţi regreta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.