Lucky Studio Iaşi mi-a oferit 13.480 RON Pachet Bonus de Angajare!

0
1038
lucky studio

 

Nu am mai întâlnit un job la care să primesc atâţia bani doar prin simplul fapt că m-am angajat. Lucky Studio nu numai că mi-a oferit şi o sumă de bani ca bonus, dar mi-a dăruit şi alte servicii gratis.

Când m-am angajat ca model de videochat la Lucky Studio, am ales un contract pe-o durată de un an. La acest contract, am primit un întreg pachet drept bonus de angajare. 2.000 de lei i-am primit direct în mână, pentru a-i folosi după cum consideram eu de cuviinţă. Au mai fost nişte bani, 11.480 de lei, de care am beneficiat sub o altă formă. După ce urma să încep să lucrez la Lucky Studio, profitam în fiecare zi de make-up şi coafură din partea fetelor de la studio. Fetele sunt profesioniste, angajate special pentru a face fiecare model frumos înainte de a intra pe tură.

De altfel, nu trebuia să mă grăbesc de acasă să prind vreun autobuz sau taxi până la muncă. Lucky Studio urma să mă ducă acasă de fiecare dată când veneam de la studio, şi apoi să mă aducă înapoi. Pentru asta există patru şoferiţe, pe care Lucky Studio Iaşi le-a pus la dispoziţia modelelor.

Pentru că nu mă pricepeam atât de bine la limba engleză şi franceză, am beneficiat şi de cursuri cu doamne profesoare specializate în domeniu. Cu cât învăţam mai bine, cu atât câştigam mai mult cu admiratorii mei, pentru că ne înţelegeam mai bine.

Desigur, trebuia să îmi promovez imaginea cumva, pentru a avea un profil cât mai atractiv pentru admiratorii mei. Dar nu a trebuit să plătesc eu niciun fotograf să îmi facă poze, ci Lucky Studio mi-a oferit 2 şedinţe gratis. Am avut parte de o colaborare alături de o domnişoară fotograf profesionistă, care mi-a făcut un album senzaţional.

Nu în ultimul rând, în acest an cât am fost angajată la Lucky Studio, la fiecare 6 luni am primit o şedinţă de hair&beauty. Prin asta vreau să spun o schimbare totală de look! Cu tuns, vopsit, coafat, unghiuţe false. Totul pentru a aduce mereu câte o inovaţie, pentru a nu îmi plictisi admiratorii cu acelaşi tipar.

De toate aceste lucruri am beneficiat eu dintr-un simplu contract de un an cu Lucky Studio. Pe durata acestui an, am fost răsfăţată în zeci de feluri alături de Lucky Studio. Iar pentru asta eu sunt cea mai mulţumită, deoarece am avut câştigurile foarte mari datorită lor. Acum, după un an, am devenit profesionistă, iar câştigurile mele s-au dublat alături de Lucky Studio. Am semnat un nou contract de muncă, pentru că au grijă de mine şi de frumuseţea mea în permanenţă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.