Lucky Studio Iaşi este denumit şi „raiul capriciilor”

0
1730
lucky studio

         Bună, dragele mele! Mă numesc Ruxandra şi sunt studentă la Drept în Iaşi. De asemenea, sunt şi model de videochat la Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din ţară. Cum am ajuns de la legi la videochat? Foarte simplu. Aveam nevoie de bani, pentru că viaţa este dură în ţara noastră, mai ales pentru o studentă. Desigur, nu am renunţat la facultate, doar am găsit o modalitate de a le îmbina plăcut pe amândouă.

Lucky Studio Iasi m-a ajutat să îmi aleg singură programul, astfel nu lipseam niciodată de la cursuri. Acesta a fost primul motiv pentru care am ales Lucky Studio, însă ceea ce nu am ştiut eu este că adevăratele surprize urmau să apară. Lucky Studio nu numai că mi-a luat toate greutăţile din spate, dar mi-a şi umplut viaţa de bucurie. Mi-a dat şansa să câştig nu cât pentru o viaţă decentă, ci cât o viaţă plină de confort şi lux.

Ca studentă, nu aş fi visat niciodată la aşa ceva. Speram doar să îmi pot plăti chiria şi cheltuielile, însă acum astea sunt de domeniul trecutului. Singură grijă a mea de acum este dacă să îmi cumpăr o poşetă din piele sau o bijuterie cu diamant. Lucky Studio îmi îndeplineşte fiecare moft. Sunt cea mai invidiată fată de la cursuri.

Lucky Studio mi-a dat ocazia să îmi arăt calităţile, să le pun în valoare, iar cum nimic nu este gratis, am fost şi răsplătită pe măsură. Vorbind de sume cuprinse între 300 şi 800 de lei pe zi, nu se mai pune problema grijilor. Mi-au ajuns cât să plătesc toate cheltuielile, să îi ajut pe ai mei şi să îmi cumpăr şi orice doresc. Cum aş putea să nu îmi permit, când Lucky Studio m-a ajutat să câştig peste 1500 de euro pe lună.

Nu a trebuit să îmi fac griji nici pentru identitatea mea. Lucky Studio este locul unde profit de discreţie, confidenţialitate, respect şi corectitudine. Deşi am toate lucrurile scumpe şi sunt invidiată, la cursuri nimeni nu ştie cu ce mă ocup. Nu pentru că nu pot să fac faţă adevărului, ci pentru că oamenii judecă din orice.

Ce a fost mai frumos a fost faptul că din banii mei nu trebuia să cheltui nimic pentru muncă. Ce vreau să spun? Păi nu dau bani pe transport, nici pe machiaj şi coafură, nici pe accesorii. Lucky Studio mi le asigură şi mi le oferă pe gratis.

Aşadar, treaba mea este să învăţ la facultate, să mă bucur de câştigurile la Lucky Studio şi să îmi trăiesc viaţa din plin.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.