Lucky Studio este o şansă în plus pentru mine

0
1172

Am învăţat în timp că dacă nu mă ajut singură nimeni nu o va face. Am învăţat să descopăr dincolo de frustrarea unora că de fapt eu pot mai mult şi îmi doresc mai mult. Am învăţat să fiu mai deschisă pentru că nu degeaba se spune că ţi se da însă nu ţi se pune în sân.

În fine, am descoperit acest loc, Lucky Studio, am ajuns să lucrez aici şi mulţumirea pe care o descopăr ţine de mai multe lucruri. Lasă-mă să îţi spui că sunt un alt om însă nu în sensul rău, depravat; lasă-mă să îţi spun din experienţa proprie că nu tot ceea ce se spune este şi ceea ce are sâmbure de adevăr.

Surprinsă la rândul meu de faptul că la Lucky Studio ţi se oferă şansă de a lucra chiar şi dacă nu ai experienţă, surprinsă că am aceleaşi şanse că şi o persoană care a mai lucrat astfel, îmi încerc şansele. Până la urmă nu am  nimic de pierdut, gândesc eu. Descopăr că un scurt interviu îţi da şansa de a merge mai departe, de a primi acest job.

Jobul la Lucky, de la începuturi

Se spune că începutul este de regulă mai greu. Până te acomodezi, până când descoperi care este mersul şi cum îţi găseşti practic o notă de confort, ai nevoie de timp. Şi cu toate acestea se pare că nu mi-a fost atât de greu să ajung în acest punct. Asta pentru că din fericire am avut parte de o echipcare m-a avantajat, o echipǎ de fete, o echipǎ care te ajută să te simţi ca a „casei”.

Pentru început, un job la Lucky mi se părea mai mult ca o fantezie. Asta pentru că îmi venea greu să cred că ţi se oferă un salariu atât de mare, pentru un astfel de job. Nu e ca şi când ar fi trebuit să depun cine ştie ce efort fizic, nu e ca şi când ar fi fost cel mai greu loc de muncă. Am avut ceva bătăi de cap cu vorbitul pentru că aveam un soi de blocaj când trebuia să deschid gura la propriu şi să vorbesc; cunosc limba şi cu toate acestea pentru început am avut parte de marea provocare de a mă relaxa când trebuia să îmi aleg cuvintele.

După luni şi luni, acelaşi job la Lucky înseamnă acelaşi vis, înţeles însă altfel, aceeaşi fantezie însă văzută altfel, cu maturitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.