Lucky Studio este cel mai bun videochat din Iași și din ţară

0
1196
lucky studio

 

 

        Sunt model la Lucky Studio Iaşi, însă nu doar eu spun că este cel mai bun studio din ţară, ci şi statisticile. Am avut onoarea să fiu una din modelele unui studio care a câştigat premiul Cam Studio of The Year în 2015. Sunt mândră să fiu aici şi nu aş renunţa la asta pentru nimic în lume.

Consider că Lucky Studio a câştigat acest premiu pe merit, pentru toată munca şi efortul depus pentru a fi cât mai profesionist. Câteva din motivele care m-au determinat pe mine să mă angajez aici şi pentru care Lucky Studio este cel mai bun sunt:

– Lucky Studio este primul studio din România care a oferit sistemul de plată la zi. Astfel, modelele câştigă între 300 şi 800 de lei pe zi, pe care îi primesc la sfârşitul fiecărei ture. Eu câştig aproximativ 460 de lei pe zi, bani care îmi ajung pentru orice capriciu şi orice necesitate.

-Atat fetele, cât şi eu, câştigăm atât de mult pentru că există un comision care este progresiv. De la 50%, comisionul poate ajunge şi la 80% din câştiguri, ceea ce înseamnă foarte mult.

-Pentru fetele care nu doresc comision, este varianta unui salariu garantat de 4.500 de lei pe lună. Eu nu am dorit asta, însă nu spun că nu este o idee foarte bună. În cazul în care câştigurile de pe comision nu mă mulţumesc, pot oricând să aleg un salariu fix.

-Mi-am putut schiţa programul după cum am simţit eu nevoia. În acest fel ştiu că am timp pentru toate lucrurile şi nu îmi fac griji. Programul este flexibil, aşadar îl pot schimba în orice moment.
Nu rămâne nimic bătut în cuie, pot face ce vreau eu la Lucky Studio.

-Contractul este la fel de flexibil, dând fiecărei fete ocazia de a semna pentru o lună, 3, 6, un an, 2 sau 3. Eu l-am ales pe cel de 3 ani, pentru că şi bonusul a fost mai mare: 38.880 de lei. Contractul este 100% legal şi nu conţine nicio clauză ascunsă, astfel că nu mă trezesc cu surprize pe viitor. Totodată, nu sunt obligată să lucrez, pot renunţa la contract oricând doresc.

-Este un mediu doar al femeilor, aşa că nu am de ce să mă simt jenată cu ceea ce fac. Toate suntem egale şi ne oferim înţelegere şi respect.

Acestea sunt doar câteva din motivele pentru care Lucky Studio a ajuns la inima mea şi este cel mai bun. Sincer, mi-ar lua o zi întreagă să povestesc tot ce câştig eu alături de Lucky Studio. Sfatul meu este ca orice fată interesată să încerce să descopere pe propria piele!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.