Lucky Studio e jobul ideal pentru femeile independente

0
1232
lucky studio

 

Din momentul în care am început să lucrez la Lucky Studio, am învăţat să fiu independentă. Am învăţat să fiu eu, pe propriile picioare şi să mă descurc singură în Iași. Nu ai idee ce satisfacţie am din asta!

Priveam în jur şi visam la ziua în care aveam să devin propria stăpână a vieţii mele. Ştii cum e, până la o vârstă eşti în grijă părinţilor, apoi îţi doreşti să fii independentă dar e cam greu…în fine, situaţia e comună oarecum. Aşa că am ales: zic, să o fac şi pe asta. Dacă nu va fi aşa cum cred eu cel puţin am experienţa câştigată.

Am auzit că la Lucky Studio se mergea pe sistemul de contract, totul legal şi la fel de uşor renunţai dacă nu îţi mai convenea. Pare greu de crezut că acolo unde îţi merge bine şi îţi place vei mai merge pe ideea de a renunţa. Dar, în orice caz, poţi face asta fără probleme.

Programul la Lucky Studio

La un moment dat intri într-o rutină. Parcă nimic nu îţi mai place, totul pare banal. Am păţit şi eu asta la alte locuri de muncă din Iași. Dar acum nu mai era cazul. La Lucky Studio programul de videochat este lejer şi în fiecare zi ai parte de o nouă aventură. Nu ai timp să te plictiseşti şi mai cu seamă nu mai ai timp să numeri orele; pur şi simplu timpul zboară şi numai ce te vezi la final de program când îţi numeri banii şi te bucuri de ceea ce ai câştigat.

Independenţa pe care am câştigat-o lucrând la Lucky Studio înseamnă pentru mine cea mai mare realizare de până acum. Am ajuns să îi ajut pe părinţii mei la fel de mult ca şi când ei ar fi în grija mea. Am ajuns să îmi împlinesc visul de a călători şi de a face asta oriunde în lume, fără să mă gândesc la bani. Nu mai sunt limitată din multe puncte de vedere, ci împlinită.

Da, pot renunţa în orice clipă la videochat, la Lucky Studio. Pot pleca poate la un alt loc de muncă în Iași, într-o altă ţară etc. Dar de ce aş pleca de unde mă simt bine şi lucrurile merg bine? De ce aş dori să las în urmă ceea ce mă face acum fericită? Pune-te şi tu în locul meu şi gândeşte-te că ar însemna să renunţ la un loc de muncă cum nu mai găseşti şi la un salariu impresionant. Ei, vezi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.