Lucky Studio e călătoria mea spre fericire

0
1270
lucky studio

         Avantajele de care am parte cu Lucky Studio sunt pentru mine precum o comoară. Mi-am dorit să fiu model de videochat în Iaşi, însă eu stăteam în Piatra Neamţ. Lucky Studio mi-a oferit două soluţii: cazare gratuită sau videochat de acasă. Am ales cazarea, pentru că de acasă nu aveam condiţiile necesare să fac.

Şi uite aşa, de când am ales acest lucru, viaţa mea s-a schimbat. De când am intrat în lumea Lucky Studio, am încercat să ajung mereu cât mai departe. Trainingul oferit de Lucky Studio mi-a fost de ajutor, de aceea am încercat să ascult şi să pun în practică totul. Ştiam că se ajunge şi la câştiguri de 800 de lei pe zi şi datorită acestui lucru am fost ambiţioasă. De la 300 de lei, am mai trecut uşor câte o treaptă în fiecare lună. Câştigul meu putea varia între 2.400 de lei pe lună şi 18.000 lei, iar eu am vrut cât mai mult. După câteva luni în care am acumulat experienţa necesară, câştigurile mele au crescut foarte mult.

Desigur, principalul motiv pentru care am câştigat atât de mult este Lucky Studio. Fără aparatura cea mai modernă şi camerele amenajate în cel mai frumos mod, nu aş fi reuşit. Pentru admiratorii mei online a contat foarte mult şi aspectul camerei în care eram. Dacă era frumoasă şi luxoasă, înseamna că mă respect, ca atare mă respectă şi ei. Dar dacă aş fi fost într-o cameră sărăcăcioasă, câştigurile ar fi fost pe măsură.

Am ajuns într-un timp record la 80% din banii pe comision, dar asta nu era tot ce am primit. Dacă aş fi făcut de acasă, în momentul în care depăşeam suma de 3.000 de lei pe lună, primeam un bonus de 110 lei. La o depăşire de 10.000 lei pe lună, primeam 1.250 lei bonus, adică aproximativ un procent de 90% din câştiguri. Însă, lucrând direct la Lucky Studio a fost mai benefic, deoarece primesc bonusuri săptămânal. Mă refer la bonusuri care încep de la 150 de lei şi ajung la 3.000 de lei.

Unde în altă parte se mai poate vorbi de câştiguri aşa de mari? Având cunoştinţe vaste de cultură generală, cât şi cunoştinţe de limba engleză şi franceză, am ajuns în top. Faptul că puteam vorbi fluent aceste limbi străine şi puteam discuta orice subiect, m-a ajutat să fiu în top. Eu doar zâmbeam şi eram amabilă, restul a venit de la sine.

Lucky Studio înseamnă pentru mine o fericire permanentă, pentru că m-a ajutat să fiu în top. Iar acest top mi-a adus câştiguri care mi-au satisfăcut toate nevoile, de la cea mai mică până la cea mai mare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.