Lucky Studio – cel mai bun studio de videochat din Iaşi și din țară

0
1304
Lucky Studio

 

       Ce ne-am face fără bani? Zilele trec, viaţa trece, iar noi nu avem timpul necesar pentru a le face pe toate, deoarece muncim pentru a avea banii cu care le putem face. În final, nu facem nici banii necesari şi ne pierdem şi timpul. De multe ori nu mai avem alte variante şi devenim efectiv dependenţi de bani, ceea ce nu este un lucru neapărat rău. Nu este rău, atunci când acei bani sunt obţinuţi în cel mai bun mod. La Lucky Studio am învăţat prin jobul de model de videochat cum se obţin adevăraţii bani.

Tot ce se face la Lucky Studio este gândit cu mare atenţie, pentru a produce un impact mare asupra societăţii. Meticulozitatea echipei Lucky Studio a dus la o serie de inovaţii care au sporit eficienţa muncii în cadrul studioului. De exemplu, pentru a dovedi că este cel mai bun angajator, Lucky Studio a oferit pachete bonus de până la 38.880 lei.

Lucky Studio Iaşi a început să aibă primele angajate încă din anul 2008 şi a fost construit pe conceptul calităţii absolute. Studioul de videochat a devenit prima companie din România, care a abordat sistemul de plată la zi, cu câştiguri între 300 şi 800 de lei. Cu acest sistem de plată, eu, ca şi model, mă bucur de 450-500 de lei zilnic.

Combinarea unui salariu de peste 5.000 de lei lunar cu un program flexibil la bază a făcut din Lucky Studio  cel mai dorit angajator, cu un număr de peste 120 de angajate. Printre angajatele acestea, mă număr şi eu, în mod evident, bucurându-mă de acelaşi respect şi aceeaşi corectitudine de care avem parte toate.

Întâmpinând problemele economice ale societăţii, Lucky Studio a pus capăt grijilor şi stresului la care sunt supuse femeile, oferind un job cu o mare capacitate în dezvoltarea personală. Efectul pozitiv asupra femeilor s-a observat în numărul cât mai mare al cererilor de angajare venind din toată ţara. După acest sistem am mers şi eu, mutându-mă dintr-un alt oraş în Iaşi, special pentru studio. Deşi aveam posibilitatea de a lucra de acasă, cu un comision de 80% din câştiguri, mi-am dorit să lucrez la studio.

Condiţiile de muncă ce se reflectă în dotările premium, serviciile de calitate şi aparatura de ultimă generaţie m-au atras către studio. Libertatea şi intimitatea de care am parte aici nu ar fi fost posibile acasă sau la un alt studio, tocmai de aceea am făcut alegerea potrivită.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.