Le-am platit alor mei rata la banca din banii de la Lucky Studio

8
1694

 De cand ma stiu, ai mei au avut probleme cu banca, pentru ca facusera o rata si n-au mai reusit s-o plateasca. De atunci, amandoi muncesc sa tot plateasca rata si i-am auzit mereu numai plangandu-se si spunand cat sunt de nefericiti. Am vrut sa-i ajut cumva si solutia cea mai buna mi s-a parut Lucky Studio.

Acest studio este din Iasi si este cel mai bun studio de videochat din tara. Eu nu-s din Iasi, ci din Suceava, dar bineinteles ca mi-a convenit sa ma mut in Iasi. O prietena de-a mea imi spusese de Lucky Studio, de fapt, asa ca m-am gandit ca ar fi cazul sa iau atitudine.

E bine ca Lucky Studio e in Iasi, ca nimeni nu afla ca lucrez in videochat

Faptul ca Lucky Studio este in Iasi a fost perfect si pentru ca nu voiam sa afle ai mei cu ce ma ocup. Le-am spus ca am primit o oferta misto de munca in Iasi si aia a fost, m-am mutat acolo. Si dupa cum era si normal, am beneficiat 2 luni de cazare gratis din partea studioului.

Acest lucru m-a ajutat pana m-am stabilit in Iasi si pana am gasit ceva ce mi-a placut mie. In acest timp, am primit si-o suma de 12.600 de lei CASH ca bonus de angajare, bani pe care i-am trimis treptat acasa alor mei, sa plateasca ratele la banca. Nu i-am trimis pe toti odata, ca si-ar fi dat seama de faptul ca sunt model de videochat :)).

Ca probabil e evident ca numai in videochat la Lucky Studio se mai castiga banii astia. Oricum, banii aia n-au fost castigati, era doar un bonus de angajare din partea studioului. Veniturile mele sunt zilnice, de fapt. In fiecare zi castig aproximativ cate 210 dolari, din care jumatate sunt ai mei.

Trimit bani acasa si tot raman cu bani si pentru mine

In lei, asta ar fi peste 400 de lei doar ai mei, castigati ca model de videochat la Lucky Studio. Din acestia, m-am gandit ca jumatate sa le trimit acasa parintilor, si jumatate mie. Mi se pare super bine si-asa, ca oricum dupa ce trimit bani alor mei, mai raman cu cel putin 4.000 de lei in mana. Vrei sa spui ca nu-s bani frumosi?

Traiesc mai bine ca oricine, as putea spune. Si-asta oricum nu este pentru totdeauna, ca mai am putin si termin si de platit rata la banca alor mei si i-am scapat si pe ei de stres, iar eu sunt fericita ca ei sunt fericiti!

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.