La Lucky…

0
1567

Jobul meu la Lucky înseamnă fiu cine îmi doresc eu fiu, pot fi uşor îndrăzneaţă, dar pot fi în egală măsură timidă. Sunt eu, de o libertate totală, sunt eu cea careîşi caută un drum în viaţă. Unii ar crede asta ţine de faptul sunt rebelă şi nu îmi doresc înscriu în rândul celor care fac treaba un roboţel. Nici nu mă interesează asta. Sunt eu aşa cum îmi doresc!

De ce la Lucky, de ce eu şi de ce aşa. La un moment dat sunt sătulă dau explicaţii unora sau altora despre anumite lucruri. Pur şi simplu acel de ce zgârâie pe creier. Lasă îmi trăiesc viaţă. Chiar cer atât de multe? Chiar sunt de arătat cu degetul?

Păşesc într-o lume meschină, într-o lume în care nu îmi place şi tot ceea ce îmi doresc este văd liberă şi fără constrângeri. De fapt poate de asta am şi acceptat acest drum, din ideea eu fiu stăpâna vieţii mele fără intereseze altceva. îţi spun şi cum am ajuns aici; eram o tânără banală până la urmă pentru  nu ieşeam în evidenţă cu nimic. Eram pasionată de citit şicam atât. Nu aveam nimic de spus despre mine pentru nu descoperisem încă.

Asta până când am descoperit noua locaţie a jobului meu. Lăsând la o parte tot ce se spune despre acest loc şi ce cred unii eu aici mi-am descoperit calea. Şi pe mine inclusiv. Am devenit un om deschis şi plin de viaţă, o femeie care se respectă şi care impune asta până la ultimul fir de păr. Am devenit cochetă şi admirată, sunt ceea ce sunt datorită faptului am îndrăznit cred în mine şi nu numai. Am crezut în ei, până la urmă pentru nu aveam cum nu cred şi asta pentru îmi ofereau cele mai bune condiţii. Şi acum fac asta, este cert.

Am crezut în Lucky pentru de aici vine toată sursa mea de energie, toată plăcerea mea de a trăi. Aşa dacă am învăţat ceva despre asta şi despre mine, despre experienţa la Lucky ţine de faptul nu ar trebui regreţi ceva în viaţă; poate doar ceea ce nu ai îndrăznit faci aşa fie bine pentru tine – alege ce îţi place.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.