La Lucky sunt cine imi doresc eu!

0
1255

Până nu demult, viaţă păpuşii Barbie părea un mit, în sensul nu multe femei ajungeau aibă bărbatul perfect, aibă o casă frumoasă şi o maşină puternică în parcare. În această manieră evoluţia femeii a ajuns primeze înainte de evoluţia bărbaţilor, astfel încât femeile au ajuns fie o parte importantă din societate şi au ajuns să îşi pună în valoare personalitatea.

Din acest motiv femeile au evoluat şi au ajuns urmeze facultăţi cu profil asemenea bărbaţilor, au ajuns îşi pună bazele celor mai mari companii de cosmetice şi au ajuns fie un mod de a-şi fructifica timpul în prezenţa partenerilor virtuali, cum o fac şi la studioul Lucky.

O viaţă de păpuşă

Poate unii din voi ar spune o viaţă de păpuşă înseamnă nu faci nimic şi totul îţi vină cum te aştepţi, dar am ajuns contrazic acest stereotip prin felul meu de a fi şi prin acţiunile pe care le realizăm în aceeaşi măsură. Cu Lucky Studio am ajuns cred şi sper pot avea maşina mult visată, casa mult visată precum şi accesoriile mult visate. Important este în primul meu an de activitate am ajuns îmi cumpăr o maşină de care fiu mândră. Odată cu maşină am început iubesc mai mult şi investesc mai mult în înfăţişarea mea.

Nu îmi este şi niciodată nu mi-a fost ruşine de ceea ce sunt, ce muncesc şi cu cine întâlnesc. Lucky Iaşi mi-a dat posibilitatea de a deveni un personaj de poveste în limita bunului simţ. Nu vreau profit de bunătatea nimănui, dar pot spune aici am cei mai mulţi prieteni virtuali care înţeleg, care respectă şi apreciază pentru ceea ce sunt.

Atunci când îţi doreşti un lucru şi crezi cu tărie în el, acesta se va schimba. Cel mai bine este îţi găseşti un loc de muncă la Lucky Studio şi ai posibilitatea să îţi faci propriul program de muncă, îţi faci o familie reală şi una virtuală şi nu uiţi visele se pot îndeplini chiar dacă nu eşti o „păpuşă Barbie„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.