La Lucky Studio sunt ca la mine acasă!

0
1409
lucky studio

Ştii acele momente când te simţi parcă urmărită de colegi sau de şefi? Se întâmplă la multe locuri de muncă. Însă nu şi la mine. Am învăţat că la Lucky Studio este foarte important ca fiecare model de videochat să aibă parte de o lume intimă în timpul orelor de conversaţie. Asta le ajută pe fete să se simtă mai bine, mai libertine, mai sigure pe ele să se manifeste aşa cum îşi doresc.

O cameră numai pentru tine

Pentru cele care nu ştiu, la videochat înseamnă să fii online, să discuţi prin webcam cu admiratorii tăi. Desigur că discuţiile sunt private şi atunci de ce nu şi spaţiul în care să se desfăşoare totul să nu fie astfel? Cu intimitatea asigurată de studioul în sine, la Lucky Studio ai parte de o cameră numai a ta pe durata turei de muncă. Fiecare model are parte de aşa ceva. Ba mai mult de atât, îţi poţi alege singură locul unde anume vei lucra.

Camerele la Lucky Studio sunt grozave şi pline de fantezie. Poţi opta pentru oricare din cele 25. Una este de tip bibliotecă spre exemplu. În orice caz, nu lipseşte luxul; fiecare cameră are un aspect deosebit, cu un pat sau canapea din piele, candelabru, oglinzi. E aşa cum vezi parcă numai în filme sau în reviste; camerele sunt aranjate luxos şi atrăgător şi pare că îţi este şi drag să te întorci la locul tău, la camera ta.

Spaţiul? Suficient cât să te manifeşti, să şi dansezi dacă asta îţi doreşti. Oricum, se ia în calcul să poţi fi mereu cu camera pe tine în timp ce faci o coregrafie sau cine ştie ce rol îţi trece prin minte.

Discreţia este de bază

Un alt lucru important în videochat- cel puţin pentru mine – este discreţia. Având camera ta şi locul tău aparte să lucrezi, automat te simţi mai încrezătoare în tine. La Lucky Studio ţi se oferă acest lucru. Pentru că sunt timidă de fel, încep să mă destind şi să mă simt mai bine încet şi pe măsură ce mă obişnuiesc într-un loc. Aşa că, lucrând în propria cameră, am început să mă acomodez mai bine şi să descopăr despre mine că mă pricep la dans cum nici nu credeam. Aveam însă curaj să fac asta în faţa tuturor? Nicidecum!

Nu aveam aşteptări de la jobul în videochat mai mult decât banii câştigaţi. Mi-am dat însă seama că nu ar fi fost la fel dacă nu aş fi avut parte de condiţiile oferite de cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară – Lucky Studio!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.