La Lucky Studio, mi-am primit toți banii chiar din prima zi

10
1648

La toate locurile de muncă la care am fost n-am mai găsit acelaşi tratament precum cel de la Lucky Studio. Şi crede-mă, au fost destule locuri de muncă în Iaşi la care am fost. Dar niciunul nu părea să mă mulţumească îndeajuns, iar până să descopăr Lucky Studio credeam că o să fiu nevoită să plec din ţară.

Astăzi mă bucur că nu am mai plecat şi că mi-am dat o şansă angajându-mă în videochat la Lucky Studio Iaşi. Înainte să aflu despre beneficiile de la Lucky Studio şi să mă angajez aici, aş fi crezut orice despre videochat.

Părerile erau mereu împărţite iar eu nu aveam o opinie tocmai ok, trebuie să recunosc. Dar mă bucur acum că am reuşit să-mi schimb această opinie prin contractul de angajare de la Lucky Studio. Iar asta s-a întâmplat chiar din prima zi, lucru ce m-a uimit.

Am primit 290 de lei chiar în prima zi de muncă la Lucky Studio

lucky studio

Nu mă aşteptam ca Lucky Studio să mă uimească din prima zi. Niciun alt job în Iaşi n-a mai reuşit să mă impresioneze astfel. Ba chiar mai mult, orice alt loc de muncă în Iaşi am avut mă făcea să-mi doresc să plec chiar din prima zi.

La Lucky Studio a fost total opus, pentru că au fost corecţi cu mine şi asta mi-a plăcut. În acest sens, Lucky Studio mi-a oferit bani chiar după prima zi de muncă. Deşi eram în perioada de probă şi contractul de angajare în videochat încă nu era finalizat, mi-am primit cei 290 de lei.

Asta şi datorită faptului că sistemul de plată de aici este unul la zi şi mi-a fost de mare ajutor, pentru că la sfârşitul turei aveam banii în cont. Nu am putut decât să le mulţumesc pentru această corectitudine, care m-a făcut să şi rămân de altfel.

Lucky Studio îmi dovedeşte zi de zi profesionalismul său

banner

Lucrând din ce în ce mai mult la Lucky Studio, am reuşit să îmi dau seama de ce este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară. Am crezut pentru un moment că acea corectitudine a fost doar în primele zile, de faţadă.

Dar nu a fost aşa, pentru că în lunile ce au urmat, mi-am primit banii în cel mai corect mod şi am primit tot ce mi s-a promis. Mi-am primit chiar şi bonusul de angajare de 10.000 de lei, banii la sfârşitul fiecărei ture şi discreţie absolută.

Asta ca să nu mai spun de respect şi intimitate. Totul a decurs foarte bine, chiar şi câştigurile mele, care au crescut şi datorită cărora primeam şi bonusuri săptămânale între 300 şi 3.000 de lei. Acesta da studio de videochat profesionist!

10 COMENTARII

  1. Aşa am crezut şi eu înainte despre oameni că sunt buni şi m-am lămurit. Iar la fel te vei lămuri şi tu de faptul că eşti naivă să crezi că videochatul e bun pentru tine.

    • Păi aceste bonusuri depind de câştigurile zilnice pe care le am. Cu cât sunt mai mari, cu atât bonusul de la sfârşit de săptămână este mai mare. Iar oferă aceste bonusuri pentru a ne motiva J

  2. Bună, colega! Cred că ştiu cine eşti, ne întâlnim în fiecare zi la studio la cafea. Sper să ne întâlnim şi zilele astea, vreau să-ţi arăt ce mi-am cumpărat :X:X

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.