La Lucky Studio, mă simt cochetă şi răsfăţată

0
1403
lucky studio iasi

Noi, fetele, preferăm să fim mereu aranjate, dichisite. Chiar dacă eşti genul care preferă mai degrabă un look natural, parcă tot ai avea nevoie de o ajustare. Un par coafat, un ten impecabil îţi doreşti în fiecare zi. Aşa că răsfăţul de la Lucky Studio este cu adevărat apreciat.

Lucrez la Lucky Studio

Pentru cele care încă nu ştiu, Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din Iași și din ţară. Lucrez aici de ceva vreme şi sunt confirmarea faptului că ceea ce se oferă este cu adevărat o realitate. Răsfăţul în primul rând înseamnă să ai sesiuni de coafat şi de machiaj în fiecare zi. Până când să înceapă tura de muncă eşti aranjată de către specialistele puse la dispoziţie de studioul Lucky Studio.

Mai apoi, este vorba şi de relaxarea cu care se munceşte. Nu spun că nu este muncă, însă să fim serioşi, unei femei frumoase nu îi stă bine spetindu-se la cratiţă sau muncind cine ştie unde, cu efort fizic. Cel puţin aşa am gândit eu. Aşa că aici am acceptat să lucrez şi pentru că pot să îmi arăt calităţile, sunt admirată pentru ceea ce sunt, ceea ce fac şi cum arăt. Cu toate acestea, nu trebuie să mă întâlnesc la propriu cu cineva; ne „vedem” doar online.

Avantajele mele la Lucky Studio

Nu există fete care au avantaje, beneficii şi cele care nu au aşa ceva. Nu există o discriminare dacă se poate spune astfel. Toate fetele parte din echipa Lucky Studio au parte de acele sesiuni de makeup şi coafor. Toate sunt răsfăţate de un program lejer, ales după bunul plac.

Consider că mi-am găsit un echilibrul aici, să muncesc fără să fiu stresată şi să am banii zilnic pentru a mă descurca cu tot ce am nevoie în viaţă, de zi cu zi. Consider că la Lucky Studio am încrederea de care am nevoie, sunt încurajată să învăţ cât mai multe şi chiar să mă perfecționez cu limbile străine. Cursurile lor sunt gratuite, atât cele de limba engleză cât şi cele de limba franceză. Ba chiar mai mult, ştiu că aici mi-am găsit cu adevărat un job numai bun pentru a-mi pune în valoare calităţile; sunt admirată în fiecare zi, sunt complimentată şi mi se vorbeşte ca şi când aş fi o divă. Eu una pot spune că am tot ceea ce îşi poate dori o fată de seama mea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.